Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Ν. Καραμανωλάκης προς πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου: “Πρέπει κάποια στιγμή η δημοτική Αρχή να ανταποκριθεί στις νέες ψηφιακές απαιτήσεις”

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στο Αύριο» Νίκος Καραμανωλάκης απεύθυνε στον Πρόεδρο του Δημοτικού

Συμβουλίου Σητείας κ. Μεραμβελλιωτάκη την ακόλουθη επιστολή:


Κε Πρόεδρε
Διαβάζοντας το δημοσίευμά σας σχετικά με την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου της προηγούμενης Πέμπτης 26/11/2020, με μεγάλη έκπληξη  διαπιστώνω μια ανεξήγητη εμπάθεια προς εμένα. Κατακρίνετε τη στάση της Αντιπολίτευσης στο σύνολο της, αναφέρεστε όμως επιμόνως στο πρόσωπό μου  και ουσιαστικά επιχειρείτε να μου χρεώσετε την αναβολή. Χαρακτηρίζετε μάλιστα «αδικαιολόγητη την αντίδραση της παράταξης ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ».

Για να είμαι ειλικρινής δεν με εκπλήσσει πια αυτή η εχθρική συμπεριφορά από τη Δημοτική Αρχή προς εμένα. Με λυπεί όμως ειλικρινά που αυτή τη φορά προέρχεται από εσάς προσωπικά.

Κε Πρόεδρε,  ας πούμε την αλήθεια ξεκάθαρα. Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έγινε όχι γιατί δεν ήθελε ο Καραμανωλάκης και η παράταξή του που στοχοποιείτε. Δεν έγινε γιατί δεν ήθελε σχεδόν  ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, όλες δηλαδή οι δημοτικές παρατάξεις (πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης που συμμετείχε από κεκτημένη θεωρώ ταχύτητα).

Εμείς ως παράταξη εξηγήσαμε με δελτίο τύπου τη στάση μας. Είπαμε δηλαδή ότι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε για τρίτη φορά τηλεφωνικό Δημοτικό Συμβούλιο και ζητήσαμε εν μέσω covid τα Δημοτικά Συμβούλια να γίνονται με τηλεδιάσκεψη.

Δεν μεταδίδεται ο κωρονοϊός με  τηλεδιάσκεψη Κε Πρόεδρε. Ίσως σας δυσκολεύει η διαδικασία. Πρέπει όμως κάποια στιγμή, η δημοτική Αρχή να ανταποκριθεί  στις νέες ψηφιακές απαιτήσεις.

Ο Κος Πατεράκης λοιπόν σε ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε τη δική του εξήγηση για την αποχή. Ο Κος Κουρουπάκης θα κρίνει εάν χρειάζεται να το κάνει και με ποιο τρόπο. Η Αντιπολίτευση λειτούργησε με σωστά αντανακλαστικά και αυτό οπωσδήποτε είναι πολύ αισιόδοξο άσχετα αν δεν σας αρέσει.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι παρόμοιες αντιδράσεις έγιναν σε δεκάδες άλλους δήμους ανά την Ελλάδα.

Μεγάλη είναι η ευθύνη της κυβέρνησης που επιτρέπει τέτοιες παρεκκλίσεις από τις στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες. Ο κωρονοϊός δεν αποτελεί άλλοθι.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

 

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας