Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σητεία (Video)

Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 στη Λέσχη Αεροπορίας Σητείας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρωμένου σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ Κρήτης και το Νοσοκομείο Σητείας, και με τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας,
της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμεναρχείου.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές το αίμα που συγκεντρώθηκε από την αιμοδοσία (περίπου 50 φιάλες αίμα) θα δοθεί για τις ανάγκες των νοσοκομείων της Κρήτης.




Lena Borboudaki. ·
12η Μαΐου ημέρα αφιερωμένη στους χιλιάδες νοσηλευτές ανά τον κόσμο και την ανεκτίμητη προσφορά τους στην κοινωνία.

Με τον καλύτερο τρόπο γιορτάσαμε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή συμμετέχοντας σε μία δράση ζωής, μία εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Σταυρωμένου σε συνεργασία με το ΓΝ-ΚΥ Σητείας, την Πολεμική Αεροπορία, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Λιμενικό Σώμα και την κινητή μονάδα του ΓΝ Βενιζέλειο.

Μια ημέρα με έντονο συμβολισμό. Τιμούμε τους Νοσηλευτές μας που στηρίζουν τις υγειονομικές μονάδες της Κρήτης, τους ανθρώπους που παρέχουν νοσηλευτική φροντίδα ανταποκρινόμενοι στη σημαντική αποστολή τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στον τόπο μας. Μια αποστολή τόσο απαιτητική όσο και ευαίσθητη με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Ως Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας είμαστε κοντά και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους νοσηλευτές μας και όλο το υγειονομικό προσωπικό που με την ετοιμότητα, τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητά τους καταφέραμε μέσα στην καρδιά της πανδημίας να αισιοδοξούμε και να σχεδιάζουμε μαζί, ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας για όλους.



ΜΑΡΙΑ ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΥ: Ευχαριστήρια επιστολή για την χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο της Λέσχης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λασιθίου – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία και ζήλο στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε χθες, Τρίτη 12 Μαΐου 2020, στο χώρο της Λέσχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σητεία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρωμένου υπό την αιγίδα της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης και του Νοσοκομείου Σητείας.

Η μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας και η επιθυμία τους να γίνουν δωρητές αίματος προσφέροντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση 49 φιαλών αίματος που θα είναι στη διάθεση όλων σε περίπτωση ανάγκης.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν να προσφέρουν αίμα αλλά δεν τα κατάφεραν, ευχόμενοι στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο.

Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ για την ακούραστη και απρόσκοπτη συμβολή τους στη συλλογή αίματος.



Ευχαριστώ θερμά την κυρία Νούση Κατερίνα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρωμένου για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της εθελοντικής δράσης και την πολύτιμη βοήθεια της.



Ευχαριστώ θερμά τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, Αστυνόμο Β’ κύριο Γεώργιο Μάλλιο, τον Λιμενάρχη Σητείας, Πλωτάρχη Λ.Σ. κύριο Ιωάννη Ψαράκη και τον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας, Αντιπύραρχο κύριο Παύλο Καπετανάκη για την ουσιαστική συνδρομή τους.

Ευχαριστώ προσωπικά τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Νομού Λασιθίου και Διοικητή της 11ης ΜΣΕΠ, Αντισμήναρχο κύριο Μάριο Σφενδουράκη, για την πολύτιμη αρωγή του στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης, παραχωρώντας το χώρο της Λέσχης της Πολεμικής Αεροπορίας και την ευγενική του φιλοξενία.


Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΥ

Πηγή : SitiaFm 95.5






Συνολικες προβολες σελιδας