Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο Διαχείρισης εργασιακού άγχους

Χωρίς τίτλοΤο ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Κρήτης σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σητείας, υλοποίησαν με επιτυχία, την Τετάρτη 23/10/2019 και ώρα 18:00, το δίωρο εργαστήριο επαγγελματικής συμβουλευτικής «Διαχείριση εργασιακού άγχους», στον χώρο όπου στεγάζονται οι δύο δομές.

Συντονιστής του προγράμματος  ήταν ο κοινωνιολόγος και εργασιακός σύμβουλος κ. Πετράκης Μάνος.
Το εργαστήριο μέσα από βιωματικές ασκήσεις είχε ως σκοπό την κατανόηση του πλαισίου, που συμβάλλει στην ανάπτυξη του εργασιακού άγχους, καθώς και τις επιπτώσεις που έχει στην σωματική και  ψυχική υγεία καθώς  και στην ασφάλειά μας. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενδυναμώσουν τις δεξιότητες διαχείρισης της στρεσογόνου καθημερινότητας στον εργασιακό χώρο.

Ο  Δήμος Σητείας ευχαριστεί θέρμα τον Κοινωνιολόγο και Εργασιακό σύμβουλο Κο Πετράκη Μάνο για την λειτουργία του εργαστηρίου, καθώς και το προσωπικό τόσο του Κοινωνικού παντοπωλείου, όσο και του Κέντρου Κοινότητας που συνέβαλλαν υποδειγματικά στην υλοποίηση  του προγράμματος.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΛΑΜΑΚΗΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

http://style100fm.gr/style100/wp-content/uploads/2019/10/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF9-558x434.png 










Συνολικες προβολες σελιδας