Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Συντήρηση παραχωρηθέντων κτιριακών εγκαταστάσεων κέντρου Δήμητρα»

http://style100fm.gr/style100/wp-content/uploads/2019/05/20190506_103916-710x434.jpgΥπεγράφη στις 6/5/2019 μεταξύ του Δημάρχου Σητείας κ. Πατεράκη και της αναδόχου κοινοπραξίας «ΕΟΦ Μηνάς Μ. Μανιαδάκης και Εμμανουήλ ΑΔ Παπαδοκαλάκης» η σύμβαση που αφορά το έργο: «Συντήρηση παραχωρηθέντων κτιριακών εγκαταστάσεων κέντρου Δήμητρα».


Το συγκεκριμένο έργο έχει προϋπολογισμό 135. 596 Ευρώ από ίδιους πόρους και αφορά τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο συγκεκριμένο κτίριο, ώστε οι χώροι, που θα διαμορφωθούν, να πληρούν τις προδιαγραφές που απαιτούνται από τη σχετική νομοθεσία, ούτως ώστε να λειτουργήσει ως «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με ειδικές ανάγκες» (ΚΔΑΠ- ΑμεΑ).

Να θυμίσουμε ότι το ανώτερο κτίριο παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προς τον Δήμο Σητείας για να στεγάσει Δημοτικές Υπηρεσίες. Ένα αίτημα μίας κοινωνικής ομάδας του Δήμου μας μπήκε σε τροχιά υλοποίησης μετά τις στοχευμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής.

Στον χώρο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ικανότητες να αναπτύσσουν δραστηριότητες και να αποκτήσουν επαγγελματικές ικανότητες, οι οποίες θα μπορούν στη συνέχεια να αξιοποιηθούν στην αγορά εργασίας.


Συνολικες προβολες σελιδας