Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Φοιτητές σχεδιάζουν ένα σήμα για το Σύλλογο Φίλων Μουσικής και τη Φιλαρμονική

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας, της Φιλαρμονικής και του Πανεπιστημίου του Αιγαίου μέλη των Σητειακών σωματείων επισκέφτηκαν πρόσφατα την Σύρο.

Η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βέρα Περάκη και Νάσος Ζαγκότης και ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής Γιώργος Φουρναράκης συμμετείχαν σε μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, στην παρουσίασης των εργασιών σπουδαστών για τη δημιουργία ενός νέου λογότυπου για τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής και την Φιλαρμονική του Δήμου Σητείας.
«Η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και το Τμήμα Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων»,  ανέφερε ο κ. Ζαγκότης, «εντάσσεται στην προσπάθεια εξωστρέφειας του Συλλόγου και της Φιλαρμονικής. Υπήρξε μία ευγενική προσφορά από την πλευρά του Πανεπιστημίου για την σχεδίαση ενός νέου σήματος- λογοτύπου. Παρακολουθήσαμε λοιπόν στο πανεπιστήμιο την παρουσίαση των λογότυπων από τους φοιτητές που είχαν αναλάβει τον σχεδιασμό. Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση κι εμπειρία, καθώς παρακολουθήσαμε 62 παιδιά που είχαν κάνει μία ενδελεχή έρευνα τόσο για το Σύλλογο, όσο και τη Σητεία. Είδαμε εξαιρετικές δουλειές και σκοπεύουμε να συνεχιστεί η δράση με μία αντίστοιχη παρουσίαση στην πόλη μας. Σκεφτόμαστε την διεξαγωγή και κάποιου διαγωνισμού. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει η πρόθεση να κληθούν αρκετοί άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε -αρχιτέκτονες, γραφίστες- από την πόλη μας προκειμένου να διοργανώσουμε μία κριτική επιτροπή ώστε να αποφασιστεί ενδεχομένως το σήμα που θα μπορούσε να εκφράσει καλύτερα το όραμα και τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Η διαδικασία λοιπόν  θα συνεχιστεί».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας