Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Μέχρι τέλος του καλοκαιριού θα τοποθετηθούν οι προσκρουστήρες

Υπό την προεδρία του κ. Θοδωρή Πετρουλάκη συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας.

Για τον καθορισμό των όρων διακήρυξης διενέργειας προμήθειας και εγκατάστασης δεστρών και προσκρουστήρων στο παλαιό τμήμα του λιμανιού της Σητείας ενημέρωσε το σώμα και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Νίκος Τσουκνάκης.
Σε προηγούμενη συνεδρίαση το Δ.Σ. ενέκρινε τη διενέργεια της προμήθειας και στην χθεσινή τους όρους διακήρυξης του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί, όπως ορίζει η νομοθεσία, βάσει ΕΚΠΟΤΑ.
«Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 123.000 € με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Με αυτή την προμήθεια δεστρών και προσκρουστήρων λύνεται ένα σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζει το λιμάνι της Σητείας όσον αφορά την πλαγιοδότηση των σκαφών που προσεγγίζουν το λιμάνι, εμπορικών, επιβατικών, κρουαζιερόπλοιων. Λύνεται ένα σοβαρό πρόβλημα του λιμανιού που αποτελεί απαίτηση των κρουαζιερόπλοιων. Εκτιμούμε ότι μέχρι τέλος του καλοκαιριού θα έχουν τοποθετηθεί οι προσκρουστήρες», ανέφερε ο κ. Πετρουλάκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας