Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Παρουσιάστηκε στη Σητεία το βιβλίο «Φαντασία και Μαθηματικά»


6.50 shteia ΜΨ ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΤο νέο βιβλίο του μαθηματικού και Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Ιωάννη Σταμέλου «Φαντασία και Μαθηματικά» παρουσιάστηκε στο «Πολύκεντρο» Σητείας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας. Τους παριστάμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Λεωνίδας Τερζής και εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Σταμέλου.
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής και Δημοτική Σύμβουλος Σητείας κ. Κατερίνα Γουλιέλμου που μίλησε για το βιβλίο και το συγγραφέα. Για το βιβλίο του κ. Σταμέλου μίλησαν επίσης η μαθηματικός Σίλβα Πετροσιάν, η φιλόλογος Άρτεμις Αναγνωστάκη και βέβαια ο ίδιος ο συγγραφέας. Αποσπάσματα από το βιβλίο ανέγνωσε ο μαθηματικός Νίκος Τσαντάκης, ενώ ποιήματα που περιέχονται στο βιβλίο απάγγειλε η εκπαιδευτικός Στεφανία Παφύτα.
Η εξαιρετική εκδήλωση πλαισιώθηκε από το μουσικό σχήμα και τον πατέρα Νικ. Αλεξάκη, που απέδωσαν μοναδικά μερικά από τα μελοποιημένα ποιήματα που περιέχονται στο βιβλίο.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Δείτε το Video

Συνολικες προβολες σελιδας