Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Σιωπηρή παράταση για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων μέχρι τέλη Μαΐου

Σιωπηρή παράταση για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων μέχρι τέλη Μαΐου Μπορεί η καταληκτική ημερομηνία για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων να ήταν χθες Τρίτη, όμως λόγω της μεγάλης προσέλευσης τις τελευταίες μέρες δόθηκε ανεπίσημη παράταση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ που θα κρατήσει ανοικτό το on line σύστημα.

Πιο συγκεκριμένα από τις διοικήσεις των Ενώσεων του Λασιθίου έγινε σαφές ότι μέχρι και τις 26 του τρέχοντος μηνός ημέρα Σάββατο, θα μπορούν οι ελαιοπαραγωγοί και οι καλλιεργητές κηπευτικών να κάνουν τις αιτήσεις.
Το γεγονός ότι δεν στάθηκε δυνατόν λόγω τεχνικών δυσκολιών συνεργεία των Ενώσεων με τους υπαλλήλους να επισκεφθούν τους δικαιούχους στα δημοτικά διαμερίσματα, ανάγκασε τους κατοίκους των χωριών να βρεθούν στα κεντρικά γραφεία των Ενώσεων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός, κατά τις διευθύνσεις των Ενώσεων, και να αναγκαστεί η ΠΑΣΕΓΕΣ να συμφωνήσει με τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την παράταση της ημερομηνίας.
Τέλος, μέχρι στιγμής το ποσοστό του 30% περίπου των παραγωγών στο Λασίθι αναμένεται μέχρι και τις 26 Μαΐου να καταθέσει τα παραστατικά για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας