Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Νέα προσπάθεια για τη σύσταση της ΕΚΑΜ Κρήτης

Με άγνωστη πλέον την ύπαρξη πολιτικής βούλησης για την τελική σύσταση της ΕΚΑΜ Κρήτης ξεκίνησε η τρίτη προσπάθεια για την επιλογή και εκπαίδευση του αστυνομικού προσωπικού που αναμένεται να στελεχώσουν τη νέα υπηρεσία της ΕΛΑΣ στο νησί.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος, που έχει την υπογραφή του υποστράτηγου Ιωάννη Καλαμαρα έχει κοινοποιηθεί σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες από τις 25 Απριλίου. Η υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών μπορεί να γίνει μέχρι τις 10 Μαΐου.
Η επιλογή των αστυνομικών και των ειδικών φρουρών που θα περάσουν από το Σχολείο της ΕΚΑΜ, άνευ νέου απροόπτου θα γίνει στην Αθήνα από τις 21 ως τις 25 Μαΐου. Τρείς ημέρες μετά προγραμματίζεται να ξεκινήσει η εκπαίδευση των υποψηφίων η οποία θα έχει διάρκεια δυο μηνών.
Αν όχι νωρίτερα - και αν δεν μεσολαβήσουν οι γνωστές παλινωδίες που έχουν οδηγήσει στην ακύρωση των δυο προηγούμενων Σχολείων Επιλογής - στις 27 Ιουλίου αναμένεται να αποφοιτήσουν όσοι θα περάσουν "δια πυρός και σιδήρου" όλες τις φάσεις της εκπαίδευσης προκειμένου να στελεχώσουν την ΕΚΑΜ Κρήτης

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας