Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

TUI: Βάζει το "χρυσάφι" της Κρητικής γης στον τουρισμό

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΡΑΣΙ ΨΩΜΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΠρος μια κατεύθυνση που θα ενώσει τον τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα, εγχείρημα που εδώ και χρόνια προσπαθούν να κάνουν πράξη οι φορείς της Κρήτης,
φέρνει στην επιφάνεια με ένα πρότζεκτ που προωθεί ο τουριστικός κολοσσός TUI επενδύοντας στην ποιότητα και ξεκινώντας την προσπάθεια που θα αφορά όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη που έγινε σήμερα η παρουσίαση του project αυτού.
Οι συνεργασίες που επιχειρείται να κλειστούν θα αφορούν σε πρώτη φάση, οινοποιεία και ελαιοπαραγωγούς βάζοντας μέσα στην διατροφική παλέτα των ξενοδοχείων της εταιρείας το κρητικό κρασί και το ελαιόλαδο, σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί περαιτέρω το τουριστικό προϊόν ανταποκρινόμενο σε μια τάση που αναπτύσσεται στην Δυτική Ευρώπη όπως τόνισαν στελέχη της TUI που στηρίζεται στην επιλογή ποιοτικών διακοπών ακόμη και με μεγαλύτερο κόστος.
Σε ότι αφορά πάντως το all inclusive που τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα σύμφωνα με φορείς του τουρισμού έχει καθηλώσει σε μεγάλο ποσοστό την τουριστική οικονομία κυρίως σε ότι έχει να κάνει με καταστήματα εστίασης που πλέον δεν επισκέπτονται όπως πριν οι τουρίστες λόγω των πακέτων στα all inclusive ξενοδοχεία, για τα οποία  όμως ένα από τα μεγάλα στελέχη της TUI δεν έκρυψε ότι αποτελεί τον ασφαλέστερο τρόπο διακοπών για οικογένειες που δεν επιθυμούν οι διακοπές τους να έχουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα σε σχέση με το αρχικό και τελικό κόστος τους.
Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας