Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Τη ζωή της έχασε στο φαράγγι των Χοχλακιών 72χρονη Γαλλίδα (Video)

Τη ζωή της έχασε τελικά η 72χρονη Γαλλίδα στη διάρκεια διάσχισης του φαραγγιού των Χοχλακιών του δήμου Σητείας με κατεύθυνση την παραλία Καρούμες και αριστερά προς Σχοινιά. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.

Πεζοπόροι που ήταν μαζί της κάλεσαν σε βοήθεια κι αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές της περιοχής με αποστολή αποτελούμενη από αξιωματικούς του Αστυνομικού τμήματος Σητείας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών μαζί με προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας. Τα αίτια του θανάτου της φαίνεται ότι είναι παθολογικά (λόγω της καταπόνησης, θερμοπληξία). Διενεργείται προανάκριση. Η Κοινότητα Παλαικάστρου με ανακοίνωση της αναφέρει:

Εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΑ μας συλλυπητήρια για το θάνατο της ηλικιωμένης Γαλλίδας στην περιοχή Μαύρο Μουρί. (ανάμεσα Σκοινιά-Καρούμες).
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για την άμεση κινητοποίηση και ιδιαιτέρως το συγχωριανό μας Κατσικαλάκη Γιώργο, για τη διάθεση του σκάφους του, για την μεταφορά της άτυχης Γαλλίδας και της παρέας που ήταν μαζί της.
Επ ευκαιρία θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή και την υποχρέωση σε όλους τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, να δίνουν τις ανάλογες οδηγίες-προειδοποιήσεις στους πελάτες τους, όταν οι θερμοκρασίες είναι απαγορευτικές, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ το περπάτημα.
Ευχόμαστε αυτό το περιστατικό να είναι και το τελευταίο. καταλήγει η ανακοίνωση της Κοινότητας Παλαικάστρου.

Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας