Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Σοφία Σακοράφα: Με το “Μέρα 25-Συμμαχία για τη Ρήξη” υπάρχει άλλος δρόμος, υπάρχει ελπίδα (βιντεο-φωτο)

 

Σοφία Σακοράφα  από τη Σητεία: Υπάρχει άλλος δρόμος, υπάρχει ελπίδα

«Μπορούμε με  περηφάνια να σας κοιτάμε στα μάτια και να λέμε δεν σας κοροϊδέψαμε, αυτό που σας υποσχεθήκαμε, αυτό και το κάναμε. Ήμασταν μαζί σας και μέσα στο Κοινοβούλιο αλλά και εκτός Κοινοβουλίου», δήλωσε από τη Σητεία, στην επίσκεψη που πραγματοποίησε την Τρίτη, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜΕΡΑ  25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ Σοφία Σακοράφα, ζητώντας την στήριξη των  πολίτων  με την ψήφο τους για να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις στη Βουλή με σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών. «Υπάρχει ένας δρόμος και μια ελπίδα για να διαφυλάξουμε κάποια από τα δικαιώματα», είπε η κ. Σακοράφα.

Εμβληματική προσωπικότητα στον αθλητισμό και η  πρώτη γυναίκα πρόεδρος του  Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ),  η Σοφία Σακοράφα επισκέφτηκε  τους χώρους του Γυμνασίου και του Γηπέδου και συνομίλησε και με τους μικρούς αθλητές, τους προπονητές και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Φρυσούλη.

Ενημέρωση  είχε στο χώρο του Γηπέδου για τις εργασίες και τα προβλήματα από τον  δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη.

Η Σοφία Σακοράφα συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς, συλλογικότητες και εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Πολιτών κατά των ΒΑΠΕ.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 Πηγή : Style 100Fm

 

Συνολικες προβολες σελιδας