Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε και «επίσημα» στο Λασίθι

 https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/2016/12/thrapsaniotis-plakiotakis.jpg

Με διαδοχικές επισκέψεις σε πόλεις, φορείς και… ψηφοφόρους του νομού, οι δύο βουλευτές Λασιθίου επέλεξαν να προγραμματίσουν την εορταστική επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη!

Τόσο ο βουλευτής και Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλης Θραψανιώτης, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο Λασίθι κάνοντας πολλές και διάφορες επαφές προετοιμάζοντας το έδαφος για τις εθνικές εκλογές οι οποίες, σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ κοντά.

Το πρόγραμμα του κ. Πλακιωτάκη είναι πολύ πιο «βαρύ» με τον Υπουργό το τελευταίο τριήμερο να επισκέπτεται διαδοχικά τον Άγιο Νικόλαο, τη Σητεία, και σήμερα την Ιεράπετρα, κάνοντας επισκέψεις και συζητήσεις με φορείς. Τα ανοιχτά μέτωπα σε κάθε περιοχή είναι πολλά και ο κ. Πλακιωτάκης με δεδομένες και τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, φροντίζει να παρεμβαίνει και να καθησυχάζει όπου μπορεί .

Από την άλλη πλευρά ο κ. Θραψανιώτης έχει επαφές με τις κομματικές οργανώσεις ανά περιοχή και χθες πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας τα προβλήματα του οποίου είναι βέβαιο πως θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις τοπικές πολιτικές προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά πληροφορίες το τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό έχει κλείσει προ πολλού, με τον κ. Θραψανιώτη να έχει πλέον και εσωκομματικό ανταγωνισμό από την περιοχή της Ιεράπετρας, και έτσι είναι λογικό ο βουλευτής να έχει λίγο περισσότερο στραμμένο το βλέμμα του στις εξελίξεις της Ιεράπετρας.

Το σίγουρο είναι πως η κινητικότητα των τελευταίων ημερών είναι απλά η αρχή την προεκλογική περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει…

 Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας