Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Προεκλογικό χρώμα χωρίς υποσχεσιολογία στην επίσκεψη Πλακιωτάκη στη Σητεια (photos-video)

 

Έντονο προεκλογικό χαρακτήρα είχε, όπως ήταν αναμενόμενο, η επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής  Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη  στην Σητεία,

κάτι που εξάλλου δεν έκρυψε αφού στην επωδό των σημερινών του επισκέψεων και στην διάρκεια της συνάντησης του με τον δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη, εξέφρασε ως βεβαιότητα την άποψη πως οι δημότες θα προκρίνουν στις εκλογές την ΝΔ για μια παραγωγική κυβέρνηση όπως είπε, και  δεν θα ακολουθήσουν τον λαϊκισμό. Μίλησε μάλιστα για αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθώντας το κυρίαρχο κυβερνητικό αφήγημα.

 

 


 

 

Προσωπικό, κτιριακό,, αναβάθμιση

Οι επισκέψεις του Γιάννη Πλακιωτάκη σήμερα, ήταν πολλές, καθώς συμπεριέλαβε εκτός από το Λιμεναρχείο και το Δημαρχείο που είθισται να πηγαίνει όταν βρίσκεται στην εκλογική του περιφέρεια, το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική, την ΔΕΥΑΣ και τον ΔΟΚΑΣ.

 

Κοινή συνισταμένη στα αιτήματα που τέθηκαν από όλους, είναι η   ενδυνάμωση του προσωπικού, κάτι που άκουσε θετικά, χωρίς να δεσμευτεί όμως με υποσχέσεις.

Πέρα από αυτό, τέθηκε  από τον διοικητή του Α.Τ Σητείας  Εμμανουήλ Βουτυράκη το θέμα της μεταστέγασης σε χώρο που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, με την συζήτηση να έχει περισσότερο ενημερωτικό προς τον υπουργό χαρακτήρα.

 

Στην διάρκεια της επίσκεψης του στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, ο  επικεφαλής , Αντιπύραρχος Παύλος Καπετανάκης έθεσε το θέμα της αναβάθμισης σε Σώμα, κάτι που διαρκώς αναβάλλεται, με τον Γιάννη Πλακιωτάκη να λέει πως λείπει μόνο η υπογραφή στο σχετικό Προεδρικό Διάταγμα χωρίς να προσδιορίζεται κάτι πιο συγκεκριμένο.

 

Ενημέρωση και ευχαριστήρια για την προσωπική του συμβολή στην τροχοδρόμηση πραγμάτων και χρηματοδοτήσεων εισέπραξε ο Γιάννης Πλακιωτάκης  τόσο κατά την επίσκεψη  του στην  ΔΕΥΑΣ και την συνάντηση  του με τον Σταύρο  Συλλιγαρδάκη, όσο και στην μετάβαση του στον ΔΟΚΑΣ και στην συζήτηση με τον Κωστή Λυμπερίου,

Την πρόοδο στην καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τη πλημμύρα  τόνισε ο δήμαρχος Γιώργος Ζερβάκης στην συνάντηση με τον υπουργό, αναφερόμενος στη συμβολή του όχι μόνο σε αυτό αλλά σε πολλά θέματα, ενώ ευχήθηκε την επανεκλογή του στις  εκλογές . Στην διάρκεια της επίσκεψης του, ο υπουργός επανέλαβε όσα έχει υποσχεθεί  για το λιμάνι, το λιμενικό ,έργα άρδευσης και ύδρευσης μέσα  στο γενικότερο αναπτυξιακό πλαίσιο και έκανε μια νέα εξαγγελία:

 

Την αναβάθμιση της διασύνδεσης  Πειραιά με Σητεια, με πλοίο κατηγορίας Β (πλοία που μεταφέρουν επιβάτες και υπό προϋποθέσεις φορτία και οχήματα).

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας