Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Η αξία του πλούτου των τοπικών προϊόντων

 

Στο πλαίσιο του διεθνή διαγωνισμού ελαιολάδου ATHENA IOOC 2022 που λαμβάνει χώρα στη Σητεία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 8 Απριλίου παράλληλες δράσεις  μέσα από τις οποίες αναδείχθηκαν τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα με ‘’πρωταγωνιστή ‘’ πάντα το ελαιόλαδο αλλά και η τοπική φιλοξενία.

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας με ομιλητή τον  σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη  και τον Στρ. Πατσάκη Hotel Manager που αναφέρθηκαν στην αξία του πλούτου και φυσικά της χρήσης των τοπικών προϊόντων.

Ακολούθησε το βράδυ Stret party στην Ελ. Βενιζέλου, μια δράση που επίσης διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.

Νωρίτερα χθες το απόγευμα, στον χώρο της χερσαίας ζώνης  δίπλα από την κεντρική πλατεία της Σητείας, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής προσέφεραν κεράσματα τοπικών εδεσμάτων στους πολίτες, ντόπιους κι επισκέπτες κερδίζοντας τις εντυπώσεις ….

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

 

Πηγή : Ανατολή 

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2022/04/Athina-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%85-2.jpg

 

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2022/04/Athina-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%85-4.jpg

 

https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2022/04/Athina-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%85-1.jpg

Συνολικες προβολες σελιδας