Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Σε τρεις κατευθύνσεις τα αστυνομικά μέτρα στην περιοχή της Σητείας

 

Εν όψει του Πάσχα οι αστυνομικοί έλεγχοι έχουν ενταθεί και στην περιοχή της Σητείας. Στο οδικό δίκτυο και στα καταστήματα οι έλεγχοι αφορούν ατα μέτρα εναντίον της πανδημίας, την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, αλλά και την ανεύρεση τυχόν παράνομων σκευασμάτων (κροτίδων).

Οι έλεγχοι είναι συνεχείς, όπως ανέφερε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, Αστυνόμος Α΄ Γεώργιος Μάλλιος. Εστίασε στην αναγκαιότητα τήρησης των όσων προβλέπονται προκειμένου να κυλήσουν ήρεμα, χωρίς προβλήματα οι άγιες τούτες ημέρες για όλους τους πολίτες.

«Τα αστυνομικά μέτρα», τόνισε ο κ. Μάλλιος, «επικεντρώνονται σε τρεις κατευθύνσεις. Ζητημάτων τάξης που αφορούν τον έλεγχο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ως προς την εφαρμογή αντικαπνιστικής νομοθεσίας στους κλειστούς χώρους, αλλά και της νομοθεσίας covid, εφ’ όσον αυτή εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι 2 Μαΐου.

Ζητημάτων τροχαίας δεδομένου ότι αναμένεται αυξημένη κίνηση αυτές τις ημέρες. Η παρουσία της αστυνομίας αντίστοιχα είναι αυξημένη στο οδικό δίκτυο για την διενέργεια ελέγχων, την αποτροπή και την πρόσληψη τροχαίων ατυχημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, τόσο σε τροχονομικούς ελέγχους για την βεβαίωση επικίνδυνων παρεμβάσεων καθώς και την νύχτα για τη διενέργεια ελέγχων μέθης.

Η τρίτη κατεύθυνση εστιάζει στα ζητήματα ασφαλείας που αφορούν τη διενέργεια ελέγχων για την προμήθεια κροτίδων και λοιπών επικίνδυνων σκευασμάτων.

Συστάσεις και ευχές

Ο κ. Μάλλιος συνέστησε σε όλους τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και αυτές τις ημέρες επισημαίνοντας: «Το Πάσχα είναι μία γιορτινή περίοδος, ας την χαρούμε με τους δικούς μας ανθρώπους τηρώντας τα δέοντα μέτρα προς κάθε κατεύθυνση για να μην έχουμε προβλήματα. Εφιστούμε στον κόσμο την προσοχή κατά την κίνηση του αυτές τις ημέρες τόσο προς την τήρηση των μέτρων για την πανδημία όσο και την σωστή συμπεριφορά κατά την οδήγηση, ώστε αυτές οι ημέρες να είναι χαρμόσυνες για όλους. Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλο τον κόσμο».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας