Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Σε εξέλιξη ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο του Ν. Λασιθίου

 

Σε εξέλιξη είναι η εργολαβία της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν ασφαλτοστρώσεις σε τμήματα του οδικού δικτύου του Νομού Λασιθίου. Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Γουλιδάκης, «η εργολαβία βρίσκεται σε καλή φάση κι έχουν ήδη ασφαλτοστρωθεί σημαντικά τμήματα σε επίπεδου Νομού».

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ στο Δήμο Σητείας αφορά τμήματα στις περιοχές των Μουλιανών, του Μόχλους, στο Δήμο Αγίου Νικολάου στις περιοχές Νικηθιανό, Λίμνες, Βραχάσι, Λασίδα κλπ.

«Έχει ακόμα τμήματα η εργολαβία. Ένα εξ αυτών που θα ασφαλτοστρωθεί είναι στην Παχειά Άμμο. Επίσης η εργολαβία βάσει της μελέτης “Εγνατίας”, που προβλέπει παρεμβάσεις σε περισσότερα από 140 σημεία του Νομού Λασιθίου θα εξελίσσεται τέλος του 2021 και πιστεύω και όλο το 2022. Να αναφέρω και μία εργολαβία, η οποία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα -πότε και πώς χρονικά- η οποία προβλέπει αποκατάσταση συγκεκριμένων σημείων σε όλο το Νομό Λασιθίου και η οποία ξεπερνάει τα 3 εκατομ. ευρώ», πρόσθεσε ο κ. Γουλιδάκης.

«Η εργολαβία θα δώσει τη δυνατότητα επισκευών μεταξύ άλλων και των σημείων της γέφυρας της Σφάκας και της Τουρλωτής, αλλά και άλλων που χρίζουν παρεμβάσεων από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι και τη Σητεία», κατέληξε.

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας