Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Δελτ'ιο Τύπου Δημοτικής παράραξης "ΣΗΤΕΙΑ : Επιστροφή στο Μέλλον "

 

Την Τρίτη 13 Ιουλίου το απόγευμα, στο κοινοτικό κατάστημα Παλαικάστρου,  πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας  μεταξύ μελών της δημοτικής παράταξης και μελών του τοπικού συμβουλίου Παλαικάστρου στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης της παράταξης για επαφές με φορείς του Δήμου μας.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της δημοτικής παράταξης ο επικεφαλής Νίκος Κουρουπάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Λιλιμπάκης Μανώλης και Τσιφετάκης Μανώλης. Από το τοπικό συμβούλιο συμμετείχαν ο πρόεδρος Χατζηδάκης Νίκος, ο Καπελάκης Μιχάλης, η Ξυπολιτάκη Μαρία και η  Ξεκαλάκη-Χατζηνάκη Μαρίνα.

 

Ο πρόεδρος ενημέρωσε για τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί και διατυπώθηκαν από όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου οι στόχοι για το επόμενο διάστημα και πιο συγκεκριμένα για την πορεία υλοποίησης του φράγματος των Χοχλακιών, τη προσπάθεια δημιουργίας ΤΟΕΒ και του περιφερειακού του Παλαικάστρου.

 

Ο επικεφαλής Νίκος Κουρουπάκης δήλωσε ότι έχουν γίνει αρκετές δράσεις στη περιοχή όμως είναι εμφανής η έλλειψη αναπτυξιακών υποδομών που θα δώσουν μεγαλύτερη  ώθηση στην πλεον αναπτυσσόμενη περιοχή του Δήμου μας, όπως σχέδια πόλης και οδικά δίκτυα.

 

Τα μέλη της δημοτικής παράταξης δήλωσαν τη στήριξη τους στις διεκδικήσεις που θα τεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και εξέφρασαν την ικανοποιηση τους για την ύπαρξη εποικοδομητικού διαλόγου.

 

Τέλος, στη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε από όλους ότι πρέπει να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση σε σχέση με το Νοσοκομείο Σητείας δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει ο δημόσιος διάλογος για τα δήθεν “πολλά”  νοσοκομεία του νομού Λασιθίου.

 

Γραφείο τύπου

Συνολικες προβολες σελιδας