Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Μακρύ Γιαλό

https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/nosokomeio-ierapetras-koronoios-2203-750x375.jpgΈντονη κινητικότητα παρατηρείται από χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Μακρύ Γιαλού, μετά την επιβεβαίωση των δυο πρώτων κρουσμάτων αφγανικής καταγωγής, όπου ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται στη μονάδα covid του νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Στην ιχνηλάτηση αυτών των δυο κρουσμάτων προέκυψε και ένα τρίτο που πρόκειται για το βοηθό του εργοδότη των δυο εργατών, καθώς τις τελευταίες μέρες ήταν μαζί στις αγροτικές εργασίες. Παράλληλα στο νοσοκομείο έχει ληφθεί ακόμα ένα δείγμα και από πλευράς ΕΟΔΥ ερευνώνται και άλλες επαφές με λήψη δειγμάτων.

Από τις 6 το πρωί της Τρίτης, όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής βρίσκεται επί ποδός, κατά τις δηλώσεις του αντιδημάρχου της περιοχής κ. Βρυγιωνάκη, ώστε να αποτρέψει και τους υπόλοιπους οικονομικούς μετανάστες της περιοχής και ειδικά της ίδιας εθνικότητας αφού ως γνωστόν μένουν αρκετά άτομα μαζί, να πάνε σήμερα στην εργασία τους. Αυτό οι αστυνομικές δυνάμεις θα προσπαθήσουν να το διαφυλάξουν και τις επόμενες μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση όλων των επαφών και βγουν τα αποτελέσματα των τεστ.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας