Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Μ. Μαυροματάκης - Διαστρεβλώνουν την αλήθεια οι πρώην εργαζόμενοι της Ένωσης Σητείας (ηχητικό)

DSC02353-710x434

 

Τις δικές του απαντήσεις στις αιτιάσεις και τις ενστάσεις των πρώην εργαζομένων της Ένωσης Σητείας έδωσε ο πρόεδρος της Μανώλης Μαυροματάκης, μιλώντας  σήμερα στον STYLE100 και τον Κώστα Γραμμενίδη,

απορρίπτοντας την κατηγορία περί μυστικής συμφωνίας περικοπής των δεδουλευμένων που δικαιούνται οι εργαζόμενοι, και υπερασπίζοντας τις ενέργειες που έγιναν για να φτάσουμε στην δημιουργία της ΕΛΑΙΑ Σητεία (La Sitia)

Με παρέμβαση  του, ο Γιάννης Παπαβασιλείου ως πρώην εργαζόμενος, επέμενε στις κατηγορίες διευκρινίζοντας πως οι αναφορές στο πρόσωπο του προέδρου της Ένωσης αφορούν αποκλειστικά την θεσμική του θέση και επιφυλάχτηκε για συνολική έγγραφη απάντηση στην εγγραφή, χτεσινή τοποθέτησης  Μαυροματάκη, μέσω ανακοίνωσης(που δημοσίευσε ο Style100).

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροματάκη, που θέλησε να  διευκρινίσει πως απαντά μόνο σε εκείνους που πραγματικά αγωνιούν και όχι σε όσους κάνουν προσωπικές επιθέσεις αφήνοντας αιχμές για τα κίνητρα τους,  οι οικονομικές υποχρεώσεις, προς τους εργαζομένους, μετά τη  κατάρρευση της συνεργασίας με τον όμιλο Κεφαλογιάννη,  περικόπηκαν πραγματικά κατά 40% αλλά σε ένα μικρό μέρος. Το μεγαλύτερο ποσό , των 900.000 €  θα καταβληθεί περίπου σε 10 χρόνια. Το συνολικό ποσό οφειλής είναι 1.850.000 ευρώ και το 2016 αποδόθηκαν περίπου 1.100.000 ευρώ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ :

 

 

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας