Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Αυξημένη η κίνηση αυτές τις μέρες στη Σητεία, αυξημένοι και οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτές τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου στην περιοχή της Σητείας. Αυξημένοι και συστηματικοί είναι και οι έλεγχοι από την πλευρά της Αστυνομίας σε ότι αφορά την κυκλοφορία και φυσικά την τήρηση των μέτρων στο πλαίσιο της πανδημίας του κορονοϊού.


Όπως ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και στη δημοσιογράφο Μαρίζα Ψαράκη ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ. Γιώργος Μάλλιος, «από την Υπηρεσία μας γίνονται και θα εξακολουθήσουν να γίνονται έλεγχοι σε καθημερινή βάση, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά, σε όλη την περιφέρεια του Δήμου. Ευελπιστούμε ότι και οι επαγγελματίες της περιοχής και οι πολίτες θα δείξουν τη δέουσα υπευθυνότητα και ευαισθησία για την τήρηση των μέτρων», τόνισε ο κ. Μάλλιος, συμπληρώνοντας ότι έτσι θα αποφευχθεί και η επιβολή προστίμων, αναφορικά με τα καταστήματα.
Ιδιαίτερα αυξημένη όπως προαναφέρθηκε είναι η κίνηση τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή και οι Αστυνομικές δυνάμεις είναι καθημερινά επί ποδός προκειμένου να αποφεύγονται και να αντιμετωπίζονται κυκλοφοριακά προβλήματα.
«Κορυφώνεται η κίνηση στην περιφέρεια μας. Παρατηρείται αυξημένη κίνηση, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να ανταποκριθούμε στο σύνολο των αρμοδιοτήτων μας, κυκλοφοριακό, τα ζητήματα που ανακύπτουν στην περιοχή, την επιτήρηση, την διαχείριση διαφόρων περιστατικών μεταξύ πολιτών και γενικά την αστυνόμευση της περιοχής. θέλω για άλλη μία φορά να καλέσω τον κόσμο να τηρεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και γενικότερα να είναι προσεκτικός», τόνισε ο κ. Μάλλιος.
Επιπρόσθετα αυτές τις ημέρες στο πλαίσιο εορτασμού της Παναγίας το ερχόμενο Σάββατο και της τέλεσης των λειτουργιών την παραμονή και ανήμερα στους Ιερούς Ναούς της περιφέρειας του Δήμου, θα ληφθούν μέτρα τάξης και τροχαίας, ιδιαίτερα στην περιοχή της Φανερωμένης όπου κάθε χρόνο καταφθάνει πάρα πολύς κόσμος.
«Έχουμε ζητήσει σε αυτό το κομμάτι και την συνδρομή των εθελοντικών ομάδων της περιοχής μας, του Ερυθρού Σταυρού και της ΕΔΕΑΚ οι οποίοι κατευθείαν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Ζητούμε και την συνδρομή την συνεργασία του κόσμου ώστε και να αποφευχθεί ταλαιπωρία και συμφόρηση στο δρόμο αλλά και να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό. Φέτος έχουμε ένα επιπλέον θέμα που πρέπει να προσέχουμε το οποίο βέβαια είναι το σημαντικότερο όλων αυτή την περίοδο, αφορά την υγεία. Χρειάζεται λοιπόν η συνεργασία του κόσμου και η τήρηση υπεύθυνης στάσης όλων», τόνισε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας.
Ευχήθηκε τέλος Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας