Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Παραλαβή νοσοκομειακού εξοπλισμού από τη Γερμανία στο Νοσοκομείο Σητείας (Video)

Την Κυριακή 14/6/2020 ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας παρέλαβε και παρέδωσε στη διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας ένα φορτίο με νοσοκομειακό εξοπλισμό που εστάλη από τη Γερμανία μετά από πρωτοβουλία και συντονισμό του κυρίου Κώστα Παπαδάκη.
Ο ορθοπεδικός εξοπλισμός περιλαμβάνει 25 αμαξίδια, 25 αναπηρικές καρέκλες, ορθοπεδικά βοηθήματα, πατερίτσες και ένα εξεταστικό κρεβάτι.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κος Μανώλης Παπανικολάου και μέλη του συλλόγου που τόνισαν την έμπρακτη αλληλεγγύη και τη συμβολή όλης της ομάδας που συντονίζει ο κ.Παπαδάκης, ως ευπατρίδης, και ιδιαίτερα των κ. Heinsch και κ. Pramhaas για την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων από τη Γερμανία στη Σητεία, ενώ όπως μας έγινε γνωστό, αναμένονται στο επόμενο διάστημα, 20 σύγχρονα ηλεκτρικά κρεβάτια για την ανανέωση των φθαρμένων κλινών στις κλινικές του νοσοκομείου. Ευχόμαστε όλοι αυτή η καλή και αξιέπαινη προσπάθεια να συνεχισθεί, γιατί το Νοσοκομείο μας έχει πολλές ανάγκες και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, των Σητειακών, των Σητειακών που ζουν στο εξωτερικό, αλλά και των ξένων πολιτών που έχουν φιλικά και αλληλέγγυα αισθήματα για τον τόπο μας.


Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας