Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Με την παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκη εορτάσθηκε η Κυριακή της Πεντηκοστής στο Παλαίκαστρο


Με την παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη εορτάσθηκε η Κυριακή της Πεντηκοστής στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδος Παλαικάστρου Σητείας.
Σήμερα Κυριακή της Πεντηκοστής, 7 Ιουνίου 2020, πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός Αγίας Τριάδος Παλαικάστρου Σητείας. Το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουνίου και ώρα 7:00΄ μ.μ. πραγματοποιήθηκε ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής.
Σήμερα ημέρα της εορτής της Πεντηκοστής, πραγματοποιήθηκε η Ακολουθία του Όρθρου, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ο Εσπερινός της Γονυκλισίας, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου. Παρών ήταν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης , ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης. Επίσης παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Σητείας, Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί συμπολίτες μας.

Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας