Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Άλλαξαν τα φώτα σε Μαλεβίζι και Σητεία και τώρα σε όλο τον πλανήτη

Άλλαξαν τα φώτα σε Μαλεβίζι και Σητεία και τώρα σε όλο τον πλανήτη
Οι κ.κ. Βασίλης (photo), Νικόλαος και Ιωάννης Δαστερίδης δεν έχουν λόγο να μην είναι ικανοποιημένοι: έχουν καταφέρει να «αλλάξουν τα φώτα» σε 48 χώρες! Γίνεται λόγος για τον όμιλο επιχειρήσεων Δαστερίδη,
που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη Έβρου και από το 1976 δραστηριοποιείται στην κατασκευή φανών οχημάτων σε μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής. Η δραστηριότητα της οικογένειας διοχετεύεται μέσω των επιχειρήσεων Dasteri Systems ΑΕ και Νικ. Δαστερίδης ΑΒΕΕ, που σύμφωνα με τα στοιχεία της πανελλαδικής έρευνας της NEW TIMES, κινούνται σε σταθερά ανοδική τροχιά. Συγκεκριμένα, η επιχείρηση Dasteri Systems αύξησε τον κύκλο εργασιών της από 3,1 εκατ. ευρώ το 2017 σε 8,1 εκατ. ευρώ το 2018 και την καθαρή κερδοφορία της από 199 χιλ. ευρώ το 2017 σε 1,6 εκατ. ευρώ το 2018. Αντιστοίχως, η Νικ. Δαστερίδης ΑΒΕΕ πραγματοποίησε κύκλο εργασιών της τάξης των 5 εκατ. ευρώ και κέρδη 917 χιλ. ευρώ.
Επενδύοντας συνεχώς σε υψηλής κατάρτισης προσωπικό και νέες τεχνολογίες, σήμερα αποτελεί μία καταξιωμένη ευρωπαϊκή εταιρία η οποία εξάγει τα προϊόντα της σε 48 σημεία πώλησης και διανομής ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα της Dasteri κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών και διεθνών αγορών. Στα πλαίσια της δυναμικής της ανάπτυξης στις καινοτόμες λύσεις για την πράσινη ενέργεια, η Dasteri το 2007 επέκτεινε την δραστηριότητά της στην κατασκευή φωτιστικών LED εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με την δημιουργία νέων μονάδων παραγωγής με σκοπό να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.
Σήμερα η Dasteri κατέχει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία αφού έχει ήδη πραγματοποιήσει πλειάδα έργων με απόλυτη επιτυχία μέσω δημοσίων αλλά και διεθνών διαγωνισμών. Με την δέσμευση για έρευνα και προγραμματισμό για πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα η Dasteri συνεχίζει να κάνει μεγάλες επενδύσεις σε ότι αφορά τα μέσα και τις προσπάθειες να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αγοράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιτυχία της Dasteri είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας για ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής. Η οργάνωση περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό από επαγγελματίες που είναι γνώστες του σχεδιασμού, της παραγωγής και του μάρκετινγκ για την εξυπηρέτηση των πελατών.
Η ΝΙΚ. ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ και η DASTERI SYSTEMS AE επενδύοντας στη νέα τεχνολογία, έχουν τη δυνατότητα σήμερα να προσαρμοστούν απόλυτα στις ανάγκες των πελατών τους. Τα προϊόντα τους, παράγονται σε ιδιόκτητους χώρους 15.500 τ.μ. σε δύο πλήρως καθετοποιημένες μονάδες.
Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης όπου ερευνώνται λύσεις για τις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς, νέες ιδέες, υλικά, τρόποι σχεδίασης και κατασκευής.
Τμήμα μελετών και σχεδιασμού που δίνει λύσεις στις ανάγκες των πελατών.
Πλήρες εξοπλισμένο τμήμα κατασκευής καλουπιών με software και μηχανήματα CNC τελευταίας τεχνολογίας.
Εξειδικευμένα τμήματα παραγωγής και συναρμολόγησης εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και επανδρωμένα με το πλέον ειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό.
Tμήμα ελέγχου ποιότητας όπου πραγματοποιούνται έλεγχοι προκειμένου τα προϊόντα να ανταποκρίνονται πλήρως στα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.
Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών το οποίο έχει ως σκοπό την επίλυση προβλημάτων και την μέγιστη δυνατή κάλυψη των αναγκών των πελατών της.
Εταιρική ποιότητα
Με τη δέσμευση για έρευνα και προγραμματισμό για πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα, η εταιρία κάνει μεγάλες επενδύσεις σε ό,τι αφορά τα μέσα και τις προσπάθειες να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αγοράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η επιτυχία της ΝΙΚ. ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ και DASTERI SYSTEMS AE είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας για ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής. Η οργάνωση περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό από επαγγελματίες που είναι γνώστες του σχεδιασμού, της παραγωγής και του μάρκετινγκ για την εξυπηρέτηση των πελατών.
Τα προϊόντα της ΝΙΚ. ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ και DASTERI SYSTEMS AE είναι άριστης ποιότητας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των διεθνών αγορών. Η προσεκτική επιλογή των υλικών και ο αυστηρός έλεγχος του κύκλου παραγωγής αποτελούν εγγύηση ποιότητας.

Πηγη : newtimes.gr

Συνολικες προβολες σελιδας