Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Προσλήψεις προσωπικού για τέσσερις μήνες στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Η Αντιπεριφέρεια Λασιθίου πρόκειται να δημοσιοποιήσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσκληση συγκεκριμένων ειδικοτήτων προσωπικού με συμβάσεις τετράμηνης διάρκειας, για την ενίσχυση των Υπηρεσιών που βρίσκονται στην «αιχμή» των δράσεων
που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, την περίοδο αυτή της συνολικής κινητοποίησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Το θέμα των προσλήψεων αυτών θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης, που θα συνεδριάσει σήμερα Τετάρτη και η πρόσκληση θα δημοσιευτεί αμέσως μετά.
Οι Υπηρεσίες αυτές είναι, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, η Διεύθυνση Ανάπτυξης και Εμπορίου  και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
Ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Γουλιδάκης εξέφρασε την ευχή να βρεθούν οι ειδικότητες που ζητούνται ώστε να στελεχωθούν σύντομα οι Υπηρεσίες με τις ειδικότητες που χρειάζονται.
Οι ειδικότητες οι οποίες ζητούνται για τη  Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας είναι:
  • 3 TE Κοινωνικούς Λειτουργούς,
  • 3 ΤΕ Επόπτες Δημόσιας Υγείας,
  • 1 Επισκέπτη Δημόσιας Υγείας
  • 1 ΔΕ Διοικητικό Υπάλληλο
  • για  τη Διεύθυνση Εμπορίου ζητείται 1 Τεχνολόγος Τροφίμων
Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης, ανάγκη για έκτακτο προσωπικό με 4μηνες συμβάσεις στις υπόλοιπες υπηρεσίες δεν υπάρχει, αφού εντός των αμέσως επομένων ημερών πρόκειται να τοποθετηθούν σε διάφορες Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας περί τα 26 άτομα με το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας