Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

O Γιάννης Πλακιωτάκης εξηγεί γιατί ζητά ξανά την ψήφο του Λασιθίου

https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/plakiotakis-750x375.jpgΤις θέσεις του για μια υποψηφιότητα που θα τον φέρει για τέταρτη φορά στη θέση του βουλευτή Λασιθίου ανέλυσε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο Γιάννης Πλακιωτάκης εν μέσω μιας ευνοϊκής, όπως όλα δείχνουν, συγκυρία για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

O κ. Πλακιωτάκης μίλησε για τις βασικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τις οποίες φιλοδοξεί να κυβερνήσει την επόμενη τετραετία και το πως αυτές θα επηρεάσουν τον κάθε πολίτη σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Σε ότι αφορά το Λασίθι και ιδιαίτερα την Ιεράπετρα, πρώτη προσωπική του προτεραιότητα είναι να προχωρήσουν τα αρδευτικά έργα τόσο για την προσαγωγό Μύρτους-Μπραμιανών, αλλά και να προχωρήσουν πολύ πιο γρήγορα τα υπόλοιπα.
Σε επίπεδο νομού ο βασικός στόχος είναι ο ΒΟΑΚ, με πρώτο στόχο να προχωρήσει το έργο Καλό Χωριό-Παχειά Άμμος, και στη συνέχεια να γίνει μια πολύ συντονισμένη προσπάθεια ώστε να δρομολογηθεί η κατασκευή του πολύ δύσκολου τμήματος από την Παχειά Άμμο μέχρι τη γέφυρα Χαμεζίου.
Για την κατασκευή της μονάδας αφαλάτωσης που φαίνεται πως προχωρά, ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε πως είναι ενήμερος και εφόσον τηρηθούν όλοι οι περιβαλλοντικοί όροι και υπάρχει χρηματοδότηση, είναι ένα έργο το οποίο και ο ίδιος θα το δει πολύ σοβαρά, αφού πρόκειται για ένα έργο που μπορεί να λειτουργήσει ως εφεδρεία σε μια δύσκολη κατάσταση και να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο.
Ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως η ψήφος όλων των πολιτών είναι πολύ κρίσιμη σε αυτές τις εκλογές, με δεδομένο τον κίνδυνο της αποχής λόγω του καλοκαιριού, καλώντας πάντως ο ίδιος τον κόσμο να πάει να ψηφίσει και να δώσει την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία, κάτι το οποίο είναι και το βασικό ζητούμενο αυτών των εκλογών.
Ζητώ προσωπική εντολή ώστε το Λασίθι να έχει μια ισχυρή φωνή και στην επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να φτάσει στο σημείο που του αξίζει.
Ως τομέαρχης Ναυτιλίας, τόνισε πως τα ζητήματα με την κτηματική υπηρεσία είναι τεράστια σε όλα την Ελλάδα και κανείς δεν ξέρει τι ανήκει σε ποιον. Ο ίδιος ανέφερε πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε κυρίως να μπει ένα πλαίσιο που θα ξεκαθαρίσει τις αρμοδιότητες όλων των υπηρεσιών, ώστε τελικά να μπορεί να υπάρξει μια ανάπτυξη όλων των παραλιακών σημείων.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι


Συνολικες προβολες σελιδας