Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Οι χώροι για την προβολή των κομμάτων στη Σητεία

Συνεδρίασε  Διακομματική Επιτροπή του Δήμου Σητείας υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου κ. Παύλου Χριστοδουλάκη και με την συμμετοχή εκπροσώπων μόνο του ΣΥΡΙΖΑ
και συγκεκριμένα των υποψηφίων κ. Ειρήνης Καζαμία και κ. Νίκου Πλακαντωνάκη.
Ομόφωνη απόφαση ελήφθη αναφορικά με την προβολή των κομμάτων. Αποφασίστηκε να δοθούν προς χρήση για τον σκοπό αυτό επί ίσοις όροις και αναλογικά οι παρακάτω κοινόχρηστοι χώροι:
— Οι είσοδοι της πόλης και οι οδοί Γεννηματά, Καποδίστρια, Παπαναστασίου, Θερίσου, Καραμανλή, Α. Παπανδρέου, Καταπότη, Πλαστήρα, Φλέμινγκ, 28ης Οκτωβρίου, Ρουσελάκη και Πισκοκεφάλου.
— Ο χώρος κατά μήκος του Κέντρου Νεότητας, στο Εθνικό Γήπεδο, τις Εργατικές Κατοικίες και στον κόμβο στα Πλατανάρια.
Σε ότι αφορά τα ειδικά πλαίσια: Σύνολο εννέα θέσεων επί της οδού Α. Παπανδρέου στη δεξιά και αριστερή πλευρά της κεντρικής εισόδου του κολυμβητηρίου. Δύο πλαίσια επί της οδού Χανίων μπροστά στην κεντρική είσοδο του Εθνικού Σταδίου. Δύο πλαίσια στην κεντρική Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Δύο πλαίσια στο Λιμεναρχείο, δύο επί της οδού Διονυσίου Σολωμού, δύο στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας, δύο επί της οδού Δωρητού Γεωργίου Παπαδάκη, δύο επί της κυκλικής διαδρομής στο σιντριβάνι, δύο επί της οδού Α. Παπανδρέου (έναντι γραφείων Κυνηγετικού Συλλόγου ), δύο επί της οδού Ιωάννη Καποδίστρια.
Τέλος συμφωνήθηκε εντός τεσσάρων ημερών μετά το πέρας των εκλογών με ευθύνη του κάθε κόμματος να απομακρυνθούν όλες οι αφίσες και τα υλικά προβολής από τους κοινόχρηστους χώρους.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή


Συνολικες προβολες σελιδας