Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Οι χειμερινοί κολυμβητές της Σητείας έκοψαν την πίτα τους

Ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος τα μέλη του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Σητείας «Η Αλκυόνη» έκοψαν χθες το πρωί την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην παραλία της Σητείας.

Κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες -τις βροχοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίες- οι χειμερινές κολυμβητές απόλαυσαν και το μπάνιο τους.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δέσποινα Οικονόμου καλωσόρισε τα μέλη στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας. «Μια εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε όπως ανέφερε από το 2012 , μετά την επίσημη ίδρυση του Συλλόγου, που είχε προηγηθεί στην διάρκεια του 2011. Όμως και τα προηγούμενα χρόνια, από το 2003 με πρωτοβουλία μελών του Συλλόγου και του αείμνηστου επίτιμου Προέδρου Ανδρέα Ανηψητάκη λάμβανε χώρα η συγκεκριμένη δράση», υπενθύμισε η κ. Οικονόμου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγάπη.
Οι αρκετοί -εγγεγραμμένοι ή μη στον Σύλλογο-χειμερινές κολυμβητές στην Σητεία καταγράφουν αυξητική τάση με την πάροδο των χρόνων . Όπως τόνισε η κ. Οικονόμου, «ο κόσμος αντιλαμβάνεται ολοένα και πιο πολύ τα οφέλη της κολύμβησης και δη της χειμερινής για το σώμα και την ψυχή».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή


Συνολικες προβολες σελιδας