Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Ο Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου: ερευνητικές προτάσεις και προοπτικές



Ο δήμος Σητείας και ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας  , σας προσκαλούν την Παρασκευή 25/8/2017 και ώρα 8:00 μ.μ. στην παρουσίαση ενός νέου επιστημονικού έργου για τον Ερωτόκριτο του Βιτσέντζου Κορνάρου που πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του δήμου.

Πρόκειται για τον τόμο Ο Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου: ερευνητικές προτάσεις και προοπτικές. Πρακτικά διεθνούς συνεδρίου αφιερωμένου στην Κομνηνή Δ. Πηδώνια (Τομέας Μ.Ν.Ε.Σ., Τμήμα Φιλολογίας Α.Π.Θ., 28-29 Μαΐου 2015).
Την παρουσίαση θα κάνουν δύο από τους επιμελητές του τόμου, οι επίκουροι καθηγητές στο Τμήμα Φιλολογίας Α.Π.Θ, Τάσος Α. Καπλάνης και Τασούλα Μ. Μαρκομιχελάκη, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα χαιρετίσουν τόσο η τιμωμένη κρητολόγος του Α.Π.Θ. και μαθήτρια του Μανόλη Κριαρά, Κομνηνή Δ. Πηδώνια, όσο και ο καθηγητής και διευθυντής του Εργαστηρίου Χαρακτικής της Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. Μανόλης Γιανναδάκης, έργα του οποίου και των μαθητριών και μαθητών του κοσμούν τον τόμο. 
  Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στον Τεχνοχώρο του δήμου Σητείας.  Επίσης ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας  πως , η προγραμματισμένη εσπερίδα για την Κυριακή  25/8/2017,  με τίτλο «Η Σητεία στην αναζήτηση της ελευθερίας, 1212-1913» μεταφέρεται για την Κυριακή  27/8/2017.                                                                                                 
                                                                                                                     Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ
                                                                                                                       Αντιδήμαρχος Σητείας                                                                      
                                                                                                                            Λεωνίδας Τερζής

Συνολικες προβολες σελιδας