Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Σύσκεψη για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Σητείας

Με σκοπό την καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης στο Νοσοκομείο Σητείας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι συνάντηση στο γραφείο της διοίκησης του Ιδρύματος.
Συμμετείχαν ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτης,
η σύμβουλος του υπουργού Υγείας κ. Αθηνά Φωθιαδάκη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μανόλης Μιχελάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Μαριάννα Κουπίδου, Διευθυντές και Προϊστάμενοι των κλινικών και των τμημάτων του νοσοκομείου, καθώς και στελέχη της τοπικής οργάνωσης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ο κ. Μιχελάκης ενημέρωσε για ανοικτά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Σητείας, ενώ ακολούθως οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην συνάντηση αναφέρθηκαν με την σειρά τους σε σχετικά ζητήματα.
Μεταξύ άλλων επισημάνθηκε η διαρκής ανάγκη στελέχωσης με επιπλέον προσωπικό -ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό- του νοσοκομείου, οι ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό, η οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη αναγκών.
Επίσης ζητήθηκε να μεταφερθεί σε επίπεδο υπουργείου ο εντονότατος προβληματισμός για τυχόν μείωση προσωπικού λόγω μεταθέσεων βάσει σχετικής νομοθεσίας και φυσικά οι όποιες αρνητικές αλλαγές προκύψουν στον οργανισμό του νοσοκομείου.
Τονίστηκαν και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται με την συνεργασία όλων -διοίκησης και εργαζομένων- για την κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών της ιδιαίτερης περιοχής της Σητείας και ζητήθηκε περεταίρω στήριξη από την πλευρά της πολιτείας.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας