Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Συναρπαστικοί αγώνες στο τουρνουά μπάσκετ 3on3 της Σητείας (φωτογραφίες)

Κάθε χρόνο και καλύτερα, εξελίσσεται η διοργάνωση μπάσκετ 3on3 στη Σητεία που διεξήχθη στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ δίπλα στα γήπεδα τένις. Το πέμπτο τουρνουά που διεξήχθη φέτος ήταν σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα, κερδίζοντας «πόντους» για τις καλύτερες συνθήκες αλλά και την ολοκληρωτική ανακαίνιση του γηπέδου
χάρη στις εργασίες των εθελοντών-διοργανωτών του, όπως οι τέντες που προστάτευσαν από τον καυτό ήλιο, τα ψυγεία με νερά και ισοτονικά ποτά, σάντουιτς και φαρμακείο, ενώ το απόγευμα είχαμε την κάλυψη του Ερυθρού Σταυρού. Επίσης, καθαρίστηκε και βάφτηκε ο αγωνιστικός χώρος και επισκευάστηκε η περίφραξη, η οποία βρισκόταν σε κακή κατάσταση, πάνω στην οποία τοποθετήθηκαν οι ταμπέλες των χορηγών της εκδήλωσης.
Στο αγωνιστικό σκέλος, σίγουρα υπήρχαν αδυναμίες, όμως το σύστημα με τον ένα όμιλο των εννιά ομάδων και τους αγώνες όλοι με όλους άρεσε στους περισσοτέρους. Προέκυψαν οι καλύτεροι και προχώρησαν σε μια διαδικασία του διπλού αποκλεισμού όπου είχαμε «μάχες» μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πολλά ντέρμπι, και παιχνίδια να κρίνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι τρεις ομάδες παρουσιάστηκαν σχεδόν ισοδύναμες για να κατακτήσουν τον τίτλο και τελικά τα κατάφερε το πρώτο φαβορί Κρητικό Σπίτι.


3x3 MPASKET SHTEIA 20-8-2017
Πατήστε στη φωτογραφία για να δείτε και τις υπόλοιπες





Στον όμιλο Wall, Moritz Cafe και Κρητικό Σπίτι αγωνίστηκαν για την πρώτη θέση, την οποία τελικά κατέκτησε το Wall κερδίζοντας τους δύο αντιπάλους του σε παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στη φάση των «8» Κρητικό Σπίτι και Moritz Cafe έπαιξαν δύο φορές για να κερδίσουν την παρουσία τους στον τελικό, όπου τους περίμενε το Wall και στις δύο αναμετρήσεις «έσπασαν καρδιές» και ειδικά αυτή του ημιτελικού χρειάστηκε ένα μπάζερ μπίτερ του Παπαδογιαννάκη 1.7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος για να κερδίσουν το Κρητικό Σπίτι με 15-14. Η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης ήταν η ομάδα των Φωταγωγών με μικρούς σε ηλικία παίκτες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εξαιρετική πορεία τους με την επικράτηση στο μικρό τελικό μετά από «βομβαρδισμό» τριπόντων 16-11 του Moritz Cafe. Το Κρητικό Σπίτι με εμφανής την υπεροπλία στα ύψη επικράτησε 21-14 του μαχητικού Wall και στέφθηκε πρωταθλητής για ένα ακόμα 3on3 στη Σητεία.
Το παρών στην τελική φάση της διοργάνωσης έδωσε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θεόδωρος Πατεράκης, παρακολουθώντας με ιδιαίτερα ενδιαφέρον τους αγώνες, όπως και ο αντιδήμαρχος Σητείας κ. Λεωνίδας Τερζής και η αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κα Δέσποινα Καρνιαδάκη.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας