Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Προσπαθούν να ξυπνήσει ο 17χρονος Στέλιος που παλεύει σε ΜΕΘ

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘ
Αισιοδοξία έχει «πλημμυρίσει» τους συγγενείς, τους φίλους, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία του Κουτσουρά και του Μακρύ Γιαλού, καθώς, όπως όλα δείχνουν οι προσευχές τους για το 17χρονο μαθητή, Στέλιο Καμενάκη, ο οποίος «παλεύει» για ζωή στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, εισακούστηκαν, μιας και η υγεία του 17χρονου είναι σταθερή, αλλά εμφανίζει σημάδια βελτίωσης.

Οι εντατικολόγοι και οι νευρολόγοι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ξύπνησαν το πρωί της Τετάρτης το 17χρονο Στέλιο Καμενάκη, που νοσηλεύεται σε καταστολή, από το περασμένο Σάββατο σε σοβαρή κατάσταση, χτυπημένος στο κεφάλι, τα χέρια, τα πόδια και τα πλευρά, έπειτα  από τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτα στην περιοχή του Αθερινόλακου Σητείας.
«Οι γιατροί δοκίμασαν να τον ξυπνήσουν και ο Στέλιος αντέδρασε καλά. Άνοιξε τα μάτια του και οι εκείνοι μας έδωσαν πολλές ελπίδες για την πορεία της υγείας του, που παραμένει σταθερή. Είμαστε όλη η οικογένεια του εδώ και έχουμε το μυαλό μας μόνο στο παιδί μας.», αναφέρει από το Βενιζέλειο ο πατέρας του 17χρονου Στέλιου, κ. Μανόλης Καμενάκης.

Κάνουν πλαστό έρανο για το Στέλιο;
Η Αστυνομία στη Σητεία και την Ιεράπετρα έχει ενημερωθεί για την εμφάνιση κάποιων άγνωστων που κάνουν έρανο για κάποιο παιδί με το όνομα Στέλιος η Στέργιος, χωρίς να έχουν καμία απολύτως σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον του κ. Μανόλη Καμενάκη από τον Κουτσουρά.
«Μάθαμε ότι κάποιοι πήγαν σε μαγαζιά της Σητείας και έκαναν έρανο για κάποιον Στέλιο η Στέργιο. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς και δεν έχουμε ζητήσει ποτέ χρήματα από κανέναν», τονίζει στο neakriti.gr ο κ. Μανόλης Καμενάκης.
«Ευχαριστούμε για το πραγματικό ενδιαφέρον, όλους αυτούς που μας στηρίζουν αυτές τις μέρες. Ο Στέλιος μας είναι καλύτερα. Έχει οικογένεια και φίλους που τον στηρίζουν, και κανένας δεν ζήτησε χρήματα από κανέναν», γράφει μεταξύ άλλων στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η θεία του κ. Αθηνά Δανδουλάκη.
Ολόκληρη η κοινωνία του Λασιθίου συμπάσχει με την οικογένεια του κ. Μανόλη Καμενάκη αυτές τις  δύσκολες μέρες, και όλοι, ακόμη και εκείνοι που δε γνωρίζουν αυτό το παλικάρι και την οικογένεια του, προσεύχονται στο Θεό για τη γρήγορη ανάρρωση του και την επιστροφή του, απολύτως υγιή στο σπίτι του.
Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Πηγή : Νέα Κρήτη
 

Συνολικες προβολες σελιδας