Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Πανεύκολοι τρόποι για να βάλουμε χρήματα στην άκρη

σπατάλη χρημάτωνΚι όμως, υπάρχουν μερικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στην καθημερινότητά σας έτσι ώστε να μπορέσετε να βάλετε μερικά χρήματα στην άκρη.
Γίνετε δημιουργικοί και δείτε πώς θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα για μια ώρα ανάγκης ή και για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το να βάλετε χρήματα στην άκρη μπορεί να σας είναι πάρα πολύ δύσκολο, είτε επειδή βγάζετε πάρα πολύ λίγα χρήματα και έχετε πολλά έξοδα είτε επειδή δεν μπορείτε να κάνετε καλό «κουμάντο» στα οικονομικά σας.

Μάθετε να κάνετε μανικιούρ στο σπίτι.
Κάντε μανικιούρ στο σπίτι.Με τη βοήθεια του youtube πλέον μπορείτε να κάνετε θαύματα. Κάντε το πιο τέλειο μανικιούρ μόνοι σας στο σπίτι και γλιτώστε πολλά χρήματα.

Μάθετε να ψωνίζετε μέσω ίντερνετ.
Αρχίστε να κάνετε αγορές μέσω internet. Πολλές βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής και άλλα φαρμακευτικά πράγματα -εκτός φαρμάκων- μπορείτε να τα βρείτε online σε πολύ πιο χαμηλές τιμές.

Ανάβετε το θερμοσίφωνο με χρονόμετρο.
Είναι πολύ πιθανό από τη στιγμή που ανάβετε το θερμοσίφωνο να το κλείνετε. Με το που το ανάβετε βάζετε ένα χρονόμετρο έτσι ώστε να μην καίτε ρεύμα χωρίς λόγο.

Καλείτε φίλους στο σπίτι.
Αντί να βγαίνετε έξω για καφέ μπορείτε να καλείτε τους φίλους σας στο σπίτι. Θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο.Έτσι θα Εξοικονομήσετε χρήματα μέσα στο σπίτι. Κόψτε τις πολλές εξόδους και αρχίστε να καλείτε φίλους στο σπίτι.
https://www.facebook.com/SitiaNea/
Προτιμήστε το happy hour από το δείπνο.
Πολλά εστιατόρια και καφέ έχουν happy hour κατά τη διάρκεια του οποίου όλα ή κάποια προϊόντα τους είναι πολύ πιο φτηνά.

Πηγαίνετε σινεμά μόνο τις ημέρες που θα βρείτε εισιτήρια 1+1.
Τα περισσότερα σινεμά -κυρίως αυτά που είναι αλυσίδες- προσφέρουν 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Παραλείψτε τα ποτά όταν πηγαίνετε για δείπνο.
Έχετε παρατηρήσει πόσο πολύ μπορεί να ανέβει το κόστος του δείπνου σας αν προσθέσετε και μερικά κοκτέιλ σε αυτό; Μείνετε μόνο στο φαγητό και πιείτε ένα ποτάκι στο σπίτι πριν ξεκινήσετε για να είστε εντάξει από πλευράς ποτού.

Μάθετε να φτιάχνετε καφέδες στο σπίτι.
Σταματήστε να αγοράζετε καφέδες απ'έξω .Πόσες φορές την ημέρα πηγαίνοντας στη δουλειά παίρνετε καφέ απ'έξω; Σταματήστε αυτήν την κακή συνήθεια και αρχίστε να παίρνετε καφέ από το σπίτι. Οι Αμερικανοί ξοδεύουν πάνω από 1000 δολάρια το χρόνο σε καφέδες που αγοράζουν απ'έξω.

Παίρνετε φαγητό από το σπίτι στο γραφείο.
Εκτός από τους καφέδες καλό είναι να σταματήσετε να παραγγέλνετε και απ'έξω. Μαγειρεύετε στο σπίτι έτσι ώστε και να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα και να τρώτε πιο υγιεινά.
Πηγή : spirossoulis.com

Συνολικες προβολες σελιδας