Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Φινάλε στο εργασιακό μπάσκετ Σητείας

Η ώρα της μεγάλης γιορτής του Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ Δήμου Σητείας έφτασε, και το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Λυκείων της πόλης θα διεξαχθεί το Final Four με το οποίο θα κλείσει η αυλαία του 3ου πρωταθλήματος. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων σε Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα σειρά παίρνει η Σητεία
όπου θα μάθουμε την Κυριακή το βράδυ των πρωταθλητή και αυτόν που θα αγωνιστεί στο Final Four Λασιθίου την επόμενη βδομάδα 17-18 Ιουνίου στο κλειστό «Μάρκος Φωνιαδάκης». Εκεί βρίσκονται ήδη ο πρωταθλητής Αγίου Νικολάου ΤΕΙ, και οι φιναλίστ του τελικού Ιεράπετρας, Εμπορικός Σύλλογος (πρωταθλητής) και οι Εκπαιδευτικοί.
Πάντως η τελική φάση στη Σητεία φαίνεται να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς το Κρητικό Σπίτι διαθέτει σούπερ ρόστερ, ψηλότερου επιπέδου από αυτό του Εργασιακού και των υπολοίπων ομάδων που μετέχουν. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο ημιτελικό τον Ίτανο και θεωρητικά δεν θα έχουν πρόβλημα να περάσουν στον τελικό όπου θα περιμένουν τον αντίπαλο τους από το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού. Εκεί βάση εικόνας και ρόστερ οι The Wall έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στους μαχητικούς Δάσκαλους και αναμένεται να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.
Το πρόγραμμα:
Σάββατο 10/6
18:00 Κρητικό Σπίτι-Ίτανος B.C.
20:00 Δάσκαλοι-The Wall
Κυριακή 11/6
18:00 μικρός τελικός
20:00 μεγάλος τελικός με την απονομή των μεταλλίων από τον αντιδήμαρχο Σητείας κ. Λεωνίδα Τερζή.
– Η είσοδος στο κλειστό Σητείας θα είναι δωρεάν αλλά όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας