Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Θα λυθεί ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει να κάνει με τον ηλεκτροφωτισμό του λιμανιού

Υπό την προεδρία του κ. Θοδωρή Πετρουλάκη συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων οικονομικού έτους 2017. «Μετά την σύνταξη του προϋπολογισμού τον Σεπτέμβριο», ανέφερε ο κ. Πετρουλάκης, «προέκυψαν νέα οικονομικά στοιχεία στις 31/12/16 οπότε έπρεπε να αφαιρεθούν 40.000 € από διάφορες προμήθειες και έργα του Ταμείου για να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός».
Επίσης το Δ.Σ. κατακύρωσε το διαγωνισμό για την ανάθεση της προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού ηλεκτρικών εγκαταστάσεων λιμένα Σητείας στην «Κατασκευαστική Δίας» Α.Τ.Ε.Β.Ε. Την μελέτη συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Λόγω όμως ενστάσεων των εργολάβων η διαδικασία ολοκληρώθηκε στην συνέχεια και το Δ.Σ. κατακύρωσε τον διαγωνισμό στην προαναφερόμενη εταιρία, που ήταν μία από τις εταιρίες που είχε καταθέσει προσφορά.
«Με αυτό το έργο φιλοδοξούμε ότι θα λυθεί ένα σοβαρό πρόβλημα του λιμανιού της Σητείας, που έχει να κάνει με τον ηλεκτροφωτισμό. Θα γίνει αντικατάσταση πινάκων και καλωδίων και πιστεύουμε ότι δεν θα παρουσιάζονται τα συχνά προβλήματα διακοπής φωτισμού στην χερσαία ζώνη του λιμανιού. Εκτιμούμε ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί έως τις αρχές Μαΐου», τόνισε ο κ. Πετρουλάκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας