Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Οι οφειλές καταστηματαρχών για χρήση χώρου στο λιμάνι

Το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας αποφάσισε την παραχώρηση χώρου χερσαίας ζώνης λιμένα για το έτος 2017 σε καταστηματάρχες, που καθυστέρησαν το αίτημα και δεν τήρησαν το χρονοδιάγραμμα που είχε οριστεί μέχρι τις 19/12/16.
Όμως δεν έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς το Λιμενικό Ταμείο, οπότε εγκρίθηκε τώρα η παραχώρηση.
Ο κ. Πετρουλάκης ενημέρωσε το Δ.Σ. για την μη τήρηση των όρων από παραχωρησιούχους στην χερσαία ζώνη λιμένα, αν τηρούν τον διακανονισμό της οφειλής για το 2017 και τις παλιές τυχόν οφειλές, την ρύθμιση των 100 δόσεων.
Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε να ειδοποιηθούν για τελευταία φορά όσοι δεν τηρούν τους όρους παραχώρησης χώρων ώστε να προσέλθουν και να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Σε διαφορετική περίπτωση αυτόματα ακυρώνεται η απόφαση, οπότε θα έχουν προβλήματα στην χρήση του χώρου που έχει παραχωρηθεί από το Ταμείο.
«Θα πρέπει να τονίσω ότι υποχρέωση δική μου είναι να ενημερώνω το Δ.Σ. Η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου δεν ελέγχεται μόνο ως προς τις δαπάνες, αλλά και ως προς τα έσοδα. Πιθανόν στο μέλλον μία αμέλεια δική μας, μία μη σωστή διαχείριση και εφαρμογή των νόμων να δημιουργήσει οικονομικές επιβαρύνσεις στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου», επεσήμανε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας