Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου: Σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς κ. Καλαντζάκη

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/syriza_160416_000633.jpg?mtime=20160416000627"Του επιστρέφουμε λοιπόν στο ακέραιο τις κατηγορίες για αδιαφορία και αναξιοπιστία"


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου
Ο κ. Καλαντζάκης  αντί να είναι αγενής και να υβρίζει την κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθεί πραγματικά με την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Το θέμα του ΤΕΙ της Ιεράπετρας, όπως και συνολικά της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Λασίθι, το έχουμε θέσει, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο Βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης, σε όλα τα κυβερνητικά επίπεδα από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε η καινούργια κυβέρνηση και συστηματικά προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις αντιξοότητες που υπάρχουν ή δημιουργούν αυτοί που μεθόδευσαν το κλείσιμό του. Πολύ καιρό πριν ο ίδιος αποφασίσει να ασχοληθεί, με το μόνο τρόπο που ξέρει: Βρίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ.
Του επιστρέφουμε λοιπόν στο ακέραιο τις κατηγορίες για αδιαφορία και αναξιοπιστία.
Ο ίδιος εξάλλου ήταν άφωνος και απών, όταν έκλεινε το ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης, όπως και όταν γινόταν φανερή η κοροϊδία για το ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων για το οποίο δεν είχαν προβλεφθεί κονδύλια. Ήταν δηλαδή στα χαρτιά.
Τότε βέβαια κυβερνούσαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που έσωζαν … τη χώρα αλλά και τακτοποιούσαν τους φίλους τους.
Την ίδια τακτική ακολούθησε και για το θέμα του νοσοκομείου, με το να οργανώνει η παράταξή του τραμπουκισμούς στο Δημοτικό Συμβούλιο, λέγοντας πως θέλουμε να το κλείσουμε! Τα ίδια και με τη ΔΕΗ, οργανώνοντας διαμαρτυρίες και προπηλακισμούς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας, την ώρα που προσπαθούσαμε να αποτρέψουμε τις επιλογές των γραφειοκρατών της ΔΕΗ να εφαρμόσουν τους σχεδιασμούς των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Ας κρίνει ο λαός της Ιεράπετρας,
·         αν το νοσοκομείο πάει για κλείσιμο ή αν στελεχώνεται διαρκώς και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις παθογένειες και τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
·         αν έκλεισε η ΔΕΗ (όπως τόσες υπηρεσίες με τη διακυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) ή αν  συνεχίζει τη λειτουργία της.
Ας αναρωτηθεί ο λαός της Ιεράπετρας,
·         Πού ήταν ο κ. Καλαντζάκης όταν το νοσοκομείο της πόλης διαλυόταν;
·         Πού ήταν ο κ. Καλαϊτζάκης όταν έκλειναν η μία μετά την άλλη οι υπηρεσίες στην Ιεράπετρα χωρίς πρόβλεψη για την εξυπηρέτηση των πολιτών;
Ο κ. Καλαντζάκης συστηματικά προσπαθεί να συγκαλύψει τις ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων για όσα συνέβησαν στην Ιεράπετρα, μεθοδεύοντας  επιθέσεις στην κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ. Βάζοντας μπροστά κομματικούς ή και άλλους ιδιοτελείς σκοπούς δεν βοηθά σε καμία περίπτωση στην αντιμετώπιση των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία. 
Σε  ότι αφορά τις δηλώσεις του δημάρχου ότι είναι ανεπιθύμητοι στο Δημαρχείο ο κ. Θραψανιώτης και ο κ. Δραγασάκης, του επισημαίνουμε ότι το Δημαρχείο είναι ένας δημόσιος χώρος που ανήκει σε όλους τους πολίτες και δεν είναι τσιφλίκι ή ιδιοκτησία του κ. Καλαντζάκη. 

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας