Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ελίζαμπεθ Αρώνη: Η Ιεραπετρίτισσα "μούσα" του Louboutin

ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΑΡΩΝΙΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΣΣΑ ΜΟΝΤΕΛΟΜια πανέμορφη Κρητικοπούλα κατάφερε να γίνει η μούσα του πασίγνωστου Οίκου Louboutin και να διαπρέψει στο χώρο της μόδας, συμμετέχοντας σε αμέτρητες φωτογραφήσεις, μεταξύ των οποίων και στη Vogue.


H Ελίζαμπεθ Αρώνη, είναι 23 ετών και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ιεράπετρα. Μάλιστα, έπειτα από επικοινωνία που είχε το neakriti.gr με την πανέμορφη Κρητικοπούλα, μας αποκάλυψε ότι μόλις τελείωσε μια σχολή υποκριτικής, επομένως αναμένουμε τα επόμενα σχέδιά της!
Το 2011 η εκθαμβωτική Ιεραπετρίτισσα έφυγε για να αναζητήσει την τύχη της στην Ευρώπη και από τότε ζει και εργάζεται στο Βερολίνο, διαπρέποντας στο χώρο της μόδας, με τις επαγγελματικές προτάσεις να πέφτουν «βροχή».

«Πίστευα πως θα με κοιτάνε με μισό μάτι λόγω της ελληνικής καταγωγής μου, αλλά τελικά έπεσα έξω. Είχα πολύ άγχος και δεν ήξερα αν θα με δεχτούν θετικά στη γερμανική αγορά. Είναι πολύ απαιτητικοί. Ευτυχώς όλα κύλησαν πολύ θετικά για μένα και έχω κλείσει σημαντικές δουλειές», δηλώνει η ίδια για τα πρώτα βήματα της καριέρας της στο εξωτερικό.

«Υπάρχουν διαστήματα που έχω 20 με 30 κάστινγκ την ημέρα και τρέχω από τη μια άκρη του Βερολίνου στην άλλη. Όμως δεν με πειράζει, γιατί αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και γνωρίζω πολύ καλά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο μας», συνεχίζει η 23χρονη.
Η τελευταία καθηλωτική εμφάνισή της ήταν στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου, ενώ οι επαγγελματικές προτάσεις συνεχίζουν και μάλιστα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες.

Ωστόσο η πανέμορφη Κρητικοπούλα είναι πολύ συνειδητοποιημένη:
«Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κόσμος της μόδας έχει ημερομηνία λήξης.» Για το λόγο αυτό η κοπέλα επένδυσε και στην υποκριτική, καθώς μόλις τελείωσε μια σχολή ηθοποιίας.
Πηγή: thetoc.gr
(Φωτογραφίες: Ole Roesner, Billy&Hells, Tural Ordmann, Andrea Fleckenstein και Eugen Mai)

Συνολικες προβολες σελιδας