Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Αγωνιούν οι Κρητικοί παραγωγοί για τα "δεμένα" καράβια

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/timthumb_161203_075253.jpg?mtime=20161203075253Αγωνιούν οι Κρητικοί παραγωγοί για τα "δεμένα" καράβια Η πρώτη 48ωρη απεργία ξεκίνησε στις 6 το πρωί της Παρασκευής και θα λήξει στις 6 το πρωί της Κυριακής - Ζήτησαν πλοίο ασφαλείας για την μεταφορά των προϊόντων τους 


Κορυφώνεται η αγωνία των Κρητικών παραγωγών για την τύχη των προϊόντων τους καθώς "δεμένα" παραμένουν τα καράβια λόγω κινητοποιήσεων της ΠΝΟ , δημιουργώντας αναστάτωση.
Η πρώτη 48ωρη απεργία ξεκίνησε στις 6 το πρωί της Παρασκευής και θα λήξει στις 6 το πρωί της Κυριακής με την  ΠΝΟ να  έχει ήδη εξαγγείλει και νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση, για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.
Σήμερα θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ προκειμένου να αποφασίσει τη συνέχιση η μη των κινητοποιήσεών της.
Οι απεργίες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους παραγωγούς ενώ Ιεραπετρίτες παραγωγοί  προσέφυγαν στους βουλευτές και στην Περιφέρεια Κρήτης ζητώντας παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να υπάρξει πλοίο ασφαλείας προκειμένου να μεταφερθούν τα κρητικά προϊόντα.
O Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης  με επιστολή του στα αρμόδια Υπουργεία ζήτησε τη ναύλωση πλοίου ασφαλείας για τη μεταφορά των κρητικών αγροτικών προϊόντων.
Οι παραγωγοί από την πλευρά τους , όπως δηλώνουν, θα ασκήσουν κάθε δυνατή πίεση ώστε αυτό να επιτευχθεί καθώς η ζημιά σε διαφορετική περίπτωση θα είναι πολλή σοβαρή για τον κλάδο.

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας