Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ.

Christmas-2016-32tl4mng37iq9lsdsk5c0a
Αγαπητοί φίλοι!
Και να που τα Χριστούγεννα φτάνουν…
Ακόμα κι αν δεν μοιάζουν όλα τέλεια, ακόμα και αν το Δέντρο της Ζωής μας δείχνει καμιά φορά να περνά δυσκολίες, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, είναι ίσως οι μόνες γιορτές που πράγματι νιώθεις να κατεβαίνει από τον ουρανό λίγη μαγεία. Είναι η στιγμή που μπορείς να ξεχάσεις την καθημερινή σου ρουτίνα και να ζήσεις το δικό σου, προσωπικό παραμύθι..

Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Πελοπίδας ο Καλικάντζαρος το δικό του παραμύθι και έφτασε κοντά μας. Με τους δικούς του φόβους, τις δικές του ανασφάλειες, ζητά να τον πιστέψουμε… Να πιστέψουμε στο ΘΑΥΜΑ! Να προσπαθήσουμε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» να ξαναζωντανέψουμε το ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ μας!
Να το πιστέψουμε και να τα καταφέρουμε!
Γιατί Χριστούγεννα θα πει θαύματα. Και ναι! Ακόμα μπορεί να συμβούν….
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Δεκεμβρίου (ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…)
18.00 «Ο Καλικάντζαρος Πελοπίδας και η απελευθέρωση!» Στο Δημοτικό κήπο Σητείας, το ένδοξο κάλεσμα του Πελοπίδα του καλικάντζαρου, με στόχο την ανακάλυψη των τρομερών φυλακών των εξοριστο-καλικάντζαρων και την άμεση απελευθέρωση τους.
Σημείο εκκίνησης. Κεντρική πλατεία Σητείας.
20.00 Η άφιξη των Καλικαντζάρων (αν καταφέρουν να τους ελευθερώσουν) στο Χωριό του Λιμανιού των Χριστουγέννων, το Τραγούδι των Τραγουδιών,το Δέντρο της Ζωής και το άναμμα των μαγικών λαμπιονιών.
Φωταγώγηση του Χωριού και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από το Δήμαρχο της πόλης Θοδωρή Πατεράκη.
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Δήμου Σητείας.
Τόπος διεξαγωγής «Χωριό στο Λιμάνι των Χριστουγέννων».
(Οργάνωση παραμυθιού. Καλειδοσκόπιο – Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας)
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2016
Γύρος της Σητείας
Αγώνας δρόμου και πολλές αθλητικές δραστηριότητες. Ώρα έναρξης 11.00
16.00 «Τα Χριστούγεννα της Λούλας Στρουμπουλούλας»
Όλοι μαζί! Όλοι μαζί φέτος για τα Χριστούγεννα, όλοι μαζί για τα παιδιά! Στο Λιμάνι των Χριστουγέννων, στη Σητεία.Και το SitiaMoms Unite δεν θα μπορούσε να λείπει!Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε την Λούλα Στρουμπουλούλα του Ευγένιου Τριβιζά και να ζήσουμε από κοντά τις περιπέτειές της! Θα καταφέρει να γλυτώσει από την οικογένεια Ζαρζαφούτη που την προορίζει για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι; Και τα παιδιά, όμως… Θα καταφέρουν να λύσουν τους γρίφους και να βρουν όλα τα υλικά της γέμισης της γαλοπούλας, στο τρελό κυνήγι θησαυρού που θα ακολουθήσει;
Σας περιμένουμε για να τα ανακαλύψουμε όλα αυτά την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 4μμ στο χώρο λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού, στην κεντρική πλατεία. Να είστε όλοι εκεί!!!
Τα Χριστούγεννα της Λούλας Στρουμπουλούλας
https://www.facebook.com/events/1904308686464741/
Δραματοποίηση παραμυθιού – ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ – ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
Χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού – ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ
(Είσοδος ελεύθερη)
Διοργάνωση: SitiaMoms Unite με την πολύτιμη βοήθεια της Μαρίας Μαντζίλα, διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Αρμένων
18.30 Στο Λιμάνι των Χριστουγέννων φτάνει το Παιδικό Τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Σητείας. Ελάτε κι εσείς, με ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεστε πια (συσκευασμένο σε κουτάκι), να στολίσουμε όλοι μαζί το Δέντρο της Ζωής! Τα δώρα της Αγάπης που θα μαζευτούν θα τα χαρίσουμε στην Παιδόπολη Νεάπολης. Παράλληλα, τηρώντας το χριστουγεννιάτικα έθιμο, θα ζυμώσουμε και θα στολίσουμε το παραδοσιακό κρητικό χριστόψωμο, με την καθοδήγηση του Τμήματος Ενηλίκων του Λυκείου των Ελληνίδων. Ακολουθούν κέρασμα και χοροί από τους μικρούς μας δεντροχορευτές!
Τόπος διεξαγωγής «Χωριό στο Λιμάνι των Χριστουγέννων».
(Οργάνωση Λύκειο Ελληνίδων. Κείμενα – αφήγηση. Μαρία Ζωγραφάκη).
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12/2016
19.00 Βραδιά παραμυθιού. Θα γνωρίσουμε από κοντά τους ήρωες του καρυοθραύστη συγχρόνως και η αφήγηση του παραμυθιού που θα γίνει στο περίπτερο από το κατάστημα ΘΡΑΝΙΟ.
(Οργάνωση κατάστημα ΘΡΑΝΙΟ)
ΤΡΙΤΗ 20/12/2016
18.00 «Μια φορά και έναν καιρό…. ήταν οι Καλικάντζαροι….»
Χριστούγεννα… από τους μαθητές της Δ΄ τάξης του 1ου Δ. Σχ. Σητείας
Ένα θαυμάσιο αφιέρωμα στο χρόνο, με χριστουγεννιάτικες παραδόσεις και όχι μόνο….. από το ελληνικό αναγνωστικό της Δ΄ τάξης του 1961.
Συνδιοργανωτές: Μαρία Κουφάκη, Δώρα Κυριακίδου, Κέλλυ Μιαουδάκη.
(Πολύκεντρο στις 6.00 η ώρα)
(Οργάνωση 1ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας)
20.00 Η Διεύθυνση της Σχολής Παραδοσιακών Χορών Λίτσα Βεζυράκη και τα μέλη της, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης, σας προσκαλούν την Τρίτη 20/12 και ώρα 20:00 στην κεντρική πλατεία Σητείας για να στολίσουμε το Δέντρο της Ζωής με Χριστουγεννιάτικα στολίδια φτιαγμένα από ζύμη αλατιού!!
Μικροί και μεγάλοι «Πικάσο» θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να διακοσμήσουν τα στολίδια με χρώματα και υλικά της επιλογής τους!! Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί υπό την συνοδεία του μουσικού συγκροτήματος του Γιάννη Πρωτογεράκη!!
Τόπος διεξαγωγής «Χωριό στο Λιμάνι των Χριστουγέννων».
(Οργάνωση. Σχολή χορού Λύσσας Βεζυράκη)
ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12/2016
19.00 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στη νοηματική από ομάδα παιδιών του 1ου Δημοτικού σχολείου με την επιμέλεια της κ. Κυρακίδου Δώρας!
Τόπος διεξαγωγής: «Χωριό, στο Λιμάνι των Χριστουγέννων».
(Οργάνωση 1ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας)
20:00 Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και οι Οδηγοί του τμήματος Σητείας, θα ταξιδέψουν στην μακρινή Λαπωνία για να παραδώσουν τα γράμματα σας στον Αι Βασίλη. Για αυτό σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου από τις 5:30 έως τις 8:00 μ.μ. στο Χριστουγεννιάτικο χωριό να μας παραδώσετε τα γράμματα σας. Θα σας περιμένουν γλυκές τηγανίτες της γιαγιάς και όμορφες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες.
Τόπος διεξαγωγής «Χωριό, στο Λιμάνι των Χριστουγέννων».
(Οργάνωση. Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και οι Οδηγοί του τμήματος Σητείας).
ΠΕΜΠΤΗ 22/12/2016
18.00 Στα πλαίσια του προγράμματος «Νοιάζομαι και δρω» (Εθελοντισμός – Αλληλεγγύη – Ενεργός πολίτης) που υλοποιεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας, οι μαθητές της Δ’ και Ε’ τάξης, οι δασκάλες τους, σε συνεργασία με το Δήμο Σητείας και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου σας προσκαλούν να ζήσετε ένα ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι γεμάτο μουσική, χορό, παραμύθια και… Καραγκιόζη.
Συντελεστές οι δασκάλες. Παπαδάκη Πελαγία, Ρεμπελάκη Άννα, Κουφάκη Στέλλα, Μανουσάκη Μαρία. Η Μουσικός του σχολείου, Ρειζάκη Μαρία. Οι Γυμνάστριες: Αγγελιδάκη Μαρίνα, Κακουράκη Δήμητρα. Μαζί μας ο Καραγκιοζοπαίχτης, Γαρεφαλάκης Θεοδόσης
Ώρα έναρξης 6.00μ.μ. στο Πολύκεντρο Δήμου Σητείας. Κουπόνι ενίσχυσης με συμβολική τιμή 2€. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
18.00 Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και ημέρα Πέμπτη στις 6.00 μμ στο χριστουγεννιάτικο χωριό το Γενικό Λύκειο Σητείας θα πει τα κάλαντα των καπεταναίων γλυκαίνοντας τον κόσμο. Την ίδια ώρα μικροί και μεγάλοι μέσα στο χωριό στο περίπτερο από το κατάστημα MOUSES θα φτιάχνουν χάρτινα καράβια που στις 9.00 μμ θα πλεύσουν στα γαλανά νερά του λιμανιού μας.
(Οργάνωση: Γενικό Λύκειο Σητείας, κατάστημα MOUSES).
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/2015
19.00 «Μουσικοχορευτική εκδήλωση του Δημήτρη Καπαράκη». Παίζει και τραγουδά το συγκρότημα του Σωτήρη Χατζαντωνάκη.
Τόπος διεξαγωγής «Χωριό, στο Λιμάνι των Χριστουγέννων».
(Οργάνωση Σχολή Χορού Δημήτρη Καπαράκη)
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12/2016
18.00 «Άγια Νύχτα», με τη Φιλαρμονική Δήμου Σητείας στους δρόμους της πόλης, με κατάληξη στο χωριό του Λιμανιού των Χριστουγέννων.
(Οργάνωση Φιλαρμονική Δήμου Σητείας)
18.00 «Baila»! Εκτός από κάλαντα και γιορτινά τραγούδια που θα αντηχούν παντού, η φετινή Παραμονή Χριστουγέννων θα περιλαμβάνει και λάτιν χορό! Οι μαθητές της Σχολής Χορού «Baila» θα μας παρουσιάσουν δύο χαρούμενες, γιορτινές χορογραφίες σάλσα και τάνγκο!!! Σας περιμένουμε να τις απολαύσετε…
Τόπος διεξαγωγής «Χωριό, στο Λιμάνι των Χριστουγέννων».
(Οργάνωση Σχολή Χορού BAILA)
ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/2016
19.00 Βραδιά παραμυθιού. 26 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα μια κρύα νύχτα σαν κι αυτή ένα γνώριμο μικρό κορίτσι περιπλανιέται ανάμεσα μας προσφέροντας την πραμάτεια της. Έτσι και εμείς στο χριστουγεννιάτικο χωριό στις 7μ.μ. θα ανάψουμε φωτιές για να ζεστάνουμε όλο τον κόσμο. Παράλληλα στο περίπτερο Άνθος &δημιουργία μικροί μεγάλοι θα γράψουμε ευχές σε χάρτινα φαναράκια για τα παιδιά όλου του κόσμου και όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε.
(Οργάνωση Άνθος & δημιουργία).
«Χωριό, στο Λιμάνι των Χριστουγέννων».
ΤΡΙΤΗ 27/12/2016
19.00 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Σητείας υπό τη διεύθυνση της Τζούλια Κρος.
Τόπος διεξαγωγής «Χωριό, στο Λιμάνι των Χριστουγέννων».
(Οργάνωση Δημοτικό Ωδείο Σητείας)
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/12/2016
ΠΕΜΠΤΗ 29/12/2016
18.00 Αντι- καλλιστεία!
Μήπως το σκυλάκι σας κλέβει φαγητό απ’ όπου βρει και είναι ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟ; Μήπως το τρίχωμα του, όσο κι αν το χτενίζεται είναι σαν ΤΑΒΑΝΟΒΟΥΡΤΣΑ; Κουνάει συνέχεια την ουρά του από την πολλή χαρά και προχωράει σαν ΞΕΒΙΔΩΜΕΝΟ; Παρασύρει στο πέρασμα του τα πάντα το ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΟ; Έχει το χαμόγελο της «Τσοκόντα» το ΣΤΡΑΒΟΔΟΝΤΙΚΟ; Παρόλα αυτά δεν το αλλάζετε με τίποτα; Ε ναι τότε είναι υποψήφιο. Λουράκι και σακουλάκι απαραίτητα δηλώνουν στο περίπτερο μας τις υποψηφιότητες.
Για υποψηφιότητες δώστε συμμετοχή στο περίπτερο μας μέσα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.
Τόπος διεξαγωγής «Χωριό, στο Λιμάνι των Χριστουγέννων».
(Οργάνωση Φιλοζωικός Σύλλογος Σητείας)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/12/2016
30 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή ας χαθούμε όλοι μαζί στο μαγικό παραμύθι της Σταχτοπούτας και στις 7μ.μ. στο περίπτερο Cretan Cosmetics θα δημιουργήσουμε αρωματικά χριστουγεννιάτικα στολίδια.
( Οργάνωσή Cretan Cosmetics)
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/12/2016
16.00 Κάλαντα από τη Φιλαρμονική Δήμου Σητείας με τη συνοδεία του Santa Run, για τη βόλτα όλων των Άγιο- Βασίληδων του «Λιμανιού των Χριστουγέννων» στο κάλεσμα του Αληθινού Αι-Βασίλη.
https://www.facebook.com/Santa-Run-Sitia-1540835799540693/?fref=ts
17.00 Άφιξη του Άγιου Βασίλη το καλωσόρισμα του στο Λιμάνι των Χριστουγέννων και η συνάντηση του με τον Πελοπίδα.
Να είμαστε όλοι εκεί γιατί…
Άγιος Βασίλης υπάρχει και το ξέρουμε! Το έχουμε μάθει από παλιά. Η δουλειά του είναι απλή, αλλά έχει δύναμη: Μας δίδαξε να πιστεύουμε! Να αγαπάμε και να προσφέρουμε! Μας έμαθε να ονειρευόμαστε.
Ο Αι – Βασίλης…. ο δικός μας…
Καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών, στο χωριό του Λιμανιού των Χριστουγέννων, μας περιμένουν μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.
Επαγγελματίες και σύλλογοι εν δράση.
Διαδραστικά παιχνίδια.
Προβολή Χρισουγεννιάτικων ταινιών.
Το σπιτάκι του Αι-Βασίλη.
Το ταχυδρομείο του Αι-Βασίλη.
Το τεράστιο έλκηθρο και οι τάρανδοι.
Τον Αι-Βασίλη θα συνοδεύει η όμορφη «Αληθινή» γυναίκα του, που της αρέσει να διαβάζει παραμύθια στα παιδιά.
Καθημερινές κληρώσεις δώρων για τα μικρά παιδιά (χορηγία των καταστημάτων της πόλης μας).
face painting.
Κεράσματα.
Γίνε ο Πελοπίδας!
Μεγάλος διαγωνισμός με τίτλο «ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ – ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ – ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ»
Ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας σε συνεργασία με το «Λιμάνι των Χριστουγέννων» θέλοντας να δώσει περισσότερο εορταστικό κλίμα τις ημέρες των εορτών στην πόλη μας, οργανώνει διαγωνισμό της ωραιότερης στολισμένης βιτρίνας.
https://www.facebook.com/groups/1808591992686984/
Τα έπαθλα θα είναι:
1) Χρηματικό ποσό προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου
2) Δωρεάν διαφημιστική καταχώρηση στο φυλλάδιο των εκδηλώσεων Κορνάρεια 2017
3) Δωρεάν διαφήμιση του καταστήματος στην εφημερίδα Ανατολή
4) Δωρεάν διαφήμιση του καταστήματος στην εφημερίδα Σητειακά.
5) Δωρεάν διαφήμιση στο περιοδικό «Ευχές» (promotion διαφημιστική) με ολοσέλιδη καταχώρηση
6) Δωρεάν διαφήμιση για μία εβδομάδα από την σελίδα και την ομάδα του sitia on line καθώς και από τις διαδικτυακές Χριστουγεννιάτικες σελίδες της πόλης μας.
Η είσοδος στο χωριό του Λιμανιού των Χριστουγέννων, είναι ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».
Τερζής Λεωνίδας,, Πλατανάκη Ελένη, Φουντουλάκης Γιάννης, Περράκη Βέρα, Σταυρακάκη Μαρία, Κληματσούδα Καλλιόπη, Νικητάκη Μάρω, Αυγουστάκη Πόπη, Κακουράκη Αριστέα, Ξενικάκη Βίκη, Λαγουδάκης Θεόδουλος, Φουρναράκης Γιώργος, Τζούλια Κρος, Γιακουμάκης Παύλος, Τσικαλάκης Γιώργος, Μεραμβελιωτάκη Πόπη, Συλλιγνάκη Στεφανία, Συλλιγνάκης Εμμανουήλ. Μαρκάκης Μάκης, Βιτσέντζου Μαρία, Χατζηδάκης Νίκος, Μακράκη Καίτη, Κατερίνα Δρανδάκη (Πελοπίδας) ηθοποιοί, χορευτές έναρξης.
Φιλαρμονική Δήμου Σητείας
Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας
Καλειδοσκόπιο
Δημοτικό Ωδείο Σητείας.
Εμπορικός Σύλλογος Σητείας
Λύκειο Ελληνίδων
Ι.Ε.Κ. Μαγειρικής
Σχολή χορού. Λίτσας Βεζυράκη
Σχολή χορού. Δημήτρη Καπαράκη
Σχολή χορού BAILA
Σύλλογος ρυθμικής γυμναστικής.Ρίτσας Καναβάκη
SITIA MΟMS Unite.
Γενικό Λύκειο Σητείας. (Μαθητές, καθηγητές και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων).
1Ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας
3ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας
Σύλλογος Αλιέων
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή τους
Τους υπαλλήλους του Δήμου
Ε.Δ.Ε.Α.Κ.
Αστυνομικό Τμήμα Σητείας
Λιμεναρχείο Σητείας
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ηλεκτρονικά, ραδιοφωνικά).
Σπυριδάκης Γιώργος – Αρχιτέκτονας
Δρετάκης Δημήτρης
Κριθαράκης Διονύσης και Μανώλης
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.
ΧΟΡΗΓΟΙ
Φωνιαδάκης Ιωάννης – Πολιτικός Μηχανικός,
PHOTOLAB CRETE
PROMOTION ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ
ELEKTRONET – Βατσάκης
FRU-FRU
ΑΙΣΘΗΣΗ
Άνθος και Δημιουργία.
MOUSES
ΚΟΥΒΕΒΕ
Cretan cosmetics
Είδη Συσκευασίας – Τσαντάκη Αγγελική.
Ζαχαροπλαστείο – Κουνελάκης
Σούπερ Μάρκετ – Χαλκιαδάκης
Σούπερ Μάρκετ – Αριάδνη.
Αερόστατο
Θρανίο
Κύβος
Πάπυρος
Σαρίκας.
Ευχαριστούμε όσους ονειρεύτηκαν και έκαναν αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Ένα μικρό «θαύμα Χριστουγέννων».
Όλοι μαζί,θα ζωντανέψουμε ξανά το Δέντρο της Ζωής!».
«Όλοι μαζί!» τραγούδησε χωρίς μουσική ο φοίνικας ξαναρχίζοντας το χορό..
«Όλοι μαζί!» τιτίβισε χωρίς ήχο το περιστέρι και πέταξε ανοίγοντας δρόμο ..
«Θάρρος!» φώναξε ο Πελοπίδας και ξεκίνησε..
«Πίστη!» είπαν οι αλογόμυγες και κάθισαν στον ώμο του.
«Ζωή!» ψιθύρισε το δέντρο και τα φύλλα του θρόισαν..
Καλές γιορτές!!!!
Οργάνωση:
Δήμος Σητείας.
Δ.Ο.Κ.Α.Σ.
Δημοτική Κοινότητα Σητείας
Λιμενικό Ταμείο

Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας