Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε το έργο αναβάθμισης των Δημοτικών γηπέδων τένις

20161220_122442
Με την ολοκλήρωση του έργου αναβάθμισης των Δημοτικών γηπέδων τένις, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Νομού Λασιθίου
κα Πελαγία Πετράκη, το Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη, καθώς επίσης και τους επιβλέποντες μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Γεώργιο Πάγκαλο και κα Ελένη Καρυδιανάκη.
Το έργο συνολικού κόστους 60.000,00€ το οποίο ολοκληρώθηκε με Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Σητείας και Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου η οποία είχε και την ευθύνη εκπόνησης μελέτης & επίβλεψης του εν λόγω έργου με ανάδοχο εταιρεία την ERGO Καλουδάκης S.A. περιλάμβανε τις εξής τρεις φάσεις:
1. Ανακατασκευή και αποκατάσταση της τελικής αγωνιστικής επιφάνειας και των τεσσάρων γηπέδων του συγκροτήματος τένις του Δήμου Σητείας.
2. Αντικατάσταση των συμβατικών προβολέων φωτισμού τους, με προβολείς LED (χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας), παράλληλα με την αντικατάσταση του κεντρικού ηλεκτρολογικού πίνακα.
3. Αγορά και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας με πλαστικά καθίσματα 46 θέσεων.
ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας