Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Παρά το τσουχτερό κρύο συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Σητεία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και το τσουχτερό κρύο.
Σημείο αναφοράς των φετινών εκδηλώσεων είναι το «χριστουγεννιάτικο χωριό», που έχει στηθεί δίπλα από την κεντρική πλατεία της Σητείας.
Εκεί κάθε απόγευμα και το βράδυ λαμβάνουν χώρα διάφορες όμορφες εκδηλώσεις με την συμμετοχή πολλών παιδιών.
Εκεί βρίσκεται και το σπιτάκι του Άη- Βασίλη και τα παιδιά του παραδίδουν τα γράμματά τους, όπως έγινε και το απόγευμα της Τετάρτης.
Την ίδια μέρα παιδιά από το Τμήμα Οδηγισμού δημιούργησαν ωραίες κατασκευές, ενώ προσέφεραν και γλυκές τηγανίτες στους επισκέπτες του χωριού.
Παράλληλα έλαβαν χώρα κι άλλες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, ενώ παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου τραγούδησαν στη νοηματική χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στον χώρο του «Πολύκεντρου» οι μαθητές της Δ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου παρουσίασαν ένα θαυμάσιο αφιέρωμα στον χρόνο με χριστουγεννιάτικες παραδόσεις κι όχι μόνο.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις επόμενες ημέρες μουσικοχορευτικές βραδιές, κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Φιλαρμονική του Δήμου, βραδιές παραμυθιού κι άλλες που αναμένεται να δώσουν ένα ξεχωριστό τόνο στο γιορτινό κλίμα των ημερών.
Μ.Ψ.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας