Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ο Δήμος Σητείας θα συμμετάσχει στην παγκρήτια έκθεση στην Αθήνα


Στην 5η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση» θα συμμετάσχει και ο Δήμος Σητείας.

Τη σχετική απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας, το οποίο ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Λαντζανάκης.
Την Έκθεση συνδιοργανώνουν οι «Επικοινωνίες Κρήτης» και η Περιφέρεια 2 έως 5 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο στην Αθήνα.
«Συμμετέχουν», ανέφερε ο κ. Λαντζανάκης, «όλοι οι Δήμοι της Κρήτης καθώς και επιχειρήσεις, παραγωγοί, μεταποιητές, που επιδιώκουν να αναδείξουν τα αγροτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγουν. Ο Δήμος Σητείας συμμετείχε και πέρυσι με θετικά αποτελέσματα. Μέσα στις ποικίλες εξάλλου αρμοδιότητες των Δήμων είναι και η εκπόνηση, υλοποίηση και η συμμετοχή σε προγράμματα για την τουριστική ανάπτυξη των περιοχών τους και την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Επομένως στις αρμοδιότητες των Δήμων ανήκει και η διοργάνωση ή συμμετοχή σε εκθέσεις, που διοργανώνουν ημεδαποί ή αλλοδαποί φορείς, ώστε να προβληθεί το τουριστικό προϊόν της περιοχής.
Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση ανέρχεται στα 4.038 € και περιλαμβάνει την ενοικίαση χώρου με τον σχετικό εξοπλισμό που απαιτείται.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας