Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ομορφότερη εικόνα στο παραλιακό μέτωπο της Σητείας

Σε μία προσπάθεια να αποκτήσει μία ομορφότερη εικόνα το παραλιακό μέτωπο, ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου Σητείας καθάρισε χθες τα παρτέρια και φύτεψε περίπου 500 λουλούδια.

Ο Πρόεδρος και το μέλος του Συλλόγου κ. Μανόλης Αγγελάκης και Γιάννης Φουντουλάκης εξήγησαν ότι η δράση αποσκοπεί στο να αποκτήσει μία ομορφότερη εικόνα η πόλη.
«Με τη βοήθεια και του κ. Γιώργου Παπαδάκη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τα φυτώρια, και την συμμετοχή των μελών του Συλλόγου, καθαρίζουμε τις προσόψεις μπροστά από τα καταστήματα, τα παρτέρια που βρίσκονται εκεί και φυτεύουμε κατιφέδες και βασιλικούς, ώστε να ομορφύνει περισσότερο η πόλη εν όψει του Πάσχα και της καλοκαιρινής περιόδου που ακολουθεί. Είναι μία δράση εθελοντισμού, δεν υποκαθιστούμε την εργασία που πρέπει να κάνει ο Δήμος, αλλά βάζουμε κι εμείς το λιθαράκι μας για να γίνει πιο όμορφη η πόλη μας», ανέφερε ο κ. Αγγελάκης.
Ο κ. Φουντουλάκης πρόσθεσε ότι «είναι μια δράση που δεν μπορούσε να γίνει την Κυριακή στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης Καθαρισμού που έλαβε χώρα και στη Σητεία. Μεταφέραμε τη δράση, βάφουμε κάποιους κοινόχρηστους χώρους, καθαρίζουμε παρτέρια. Φυτεύουμε φυτά και λουλούδια, τα οποία θα υιοθετήσουμε φροντίζοντας τα ώστε να μεγαλώσουν και να σκορπίσουν ευωδιά και φυσικά μία όμορφη εικόνα στην πόλη».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας