Ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5ης Ιουλίου το ΚΚΕ καλεί το λαό να μην επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη
αλλά να σηκώσει το ανάστημά του και να εκφράσει στο δημοψήφισμα την αντίθεσή του στην ΕΕ, να μη διαλέξει νέο μνημόνιο και να «ακυρώσει» αυτό το δίλημμα, «ρίχνοντας» στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ: Όχι στην πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ – ΕΚΤ. Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία.
Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθούν:
Την Τετάρτη 1 Ιουλίου:
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής το Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο, στους τεχνικούς της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι στις 7π.μ, στην ΔΕΠΤΑΗ και το Πολιτιστικό Κέντρο στις 9:30π.μ και στο Εφετείο και το Δηματολόγιο στις 10:30π.μ.
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής, το Καραβάτσο Μανώλη, στελέχους του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο, στις Αρχάνες, στις 9:30π.μ.
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής, το Καραγιώργο Πάνο, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, στα Πλαστικά Κρήτης στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, στις 10π.μ.
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής, το Βρύσαλη Δημήτρη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στις 9:30 και το απόγευμα στη Χερσόνησο, στις 7μ.μ.
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής, την Κοκοσάλη Μαρία, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, στα Καμίνια, στις 7μ.μ.
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής, τη Χουστουλάκη Βέφα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, στις Μοίρες, στις 7μ.μ.
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής, το Γωνιανάκη Γιάννη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, στις Πατέλες, στις 7μ.μ και στην συνέχεια στο Πόρο.

Πηγή : Creta live