Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Γ. Πλακιωτάκης: βροντερό «ναι» στο δημοψήφισμα

Γ. Πλακιωτάκης: βροντερό «ναι» στο δημοψήφισμα
Με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων συναντήθηκε χθες ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Γιάννης Πλακιωτάκης, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις και για να ενημερωθεί για τις συνέπειες που υπάρχουν στους παραγωγικούς κλάδους από το κλείσιμο των τραπεζών και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λασιθίου με πρωτοβουλία του βουλευτή.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων, Μανόλης Βαρκαράκης, ο Πρόεδρος των Εμπόρων, Οδυσσέας Παπαδάκης καθώς και ο οικοδεσπότης Πρόεδρος του ΕΒΕ Λασιθίου, Θωμάς Χαριτάκης.
Ο Λασιθιώτης βουλευτής, τόσο στη συζήτηση που έγινε όσο και στις δηλώσεις που έκανε στην ΑΝΑΤΟΛΗ, εμφανίστηκε κατηγορηματικός για τις αρνητικές συνέπειες που θα έχουν η χώρα και οι πολίτες αν επιλέξουν να στηρίξουν το «όχι» στο δημοψήφισμα, τονίζοντας πως «βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν μετά το δημοψήφισμα- παρωδία και η πατρίδα μας κινδυνεύει».
Αναφέροντας πως διακυβεύεται η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, υπογράμμισε πως «η χώρα είναι μπροστά σε μια μεγάλη εθνική καταστροφή». Κάλεσε δε ονομαστικά όλες τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις του τόπου να επιλέξουν να ψηφίσουν ναι στην Ευρώπη.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας