Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Κάλεσμα για συγκέντρωση υπέρ του οχι στην Σητεία

Χρόνια τώρα μας προπαγανδίζουν την "δημοκρατική" ευρωπαική ένωση που μας προσφέρει ασφάλεια, ανάπτυξη, οικονομική στήριξη καί ενότητα. Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική απο αυτό που ισχυρίζονται.

Η Ευρωπαική Ένωση μέσω του ΔΝΤ, της Ευρωπαικής Τράπεζας και της Οικονομικής Ελίτ οδήγησε στην εξαθλίωση και την οικονομική κατάρρευση τόσων λαών.Είναι υπεύθυνη για την εξαθλίωση της μεσσαίας τάξης, την φτωχοποίηση ,την αυτοκτονία απελπισμένων και της μείωσης των συντάξεων. Ποιός άλλωστε ξεχνάει τους τόσους θανάτους μεταναστών στα σύνορα και την στήριξη - ανοχή των νεοναζί στην Ουκρανία.Γι αυτους και για πολλούς άλλους λόγους είμαστε άκρως αντίθετοι με αυτόν τον θεσμό.
Όσον αφορά το δημοψήφισμα το ενδεχόμενο στήριξης του "ΝΑΙ" συνεπάγεται με επιπλέον μειώσεις συντάξεων, αφόρητη φορολογία που θα οδηγήσει στην απόλυτη σκλαβιά. Η κοινωνία δεν θα μπορέσει να ανακάμψει ποτέ απο τους λακέδες που κυβερνούν τόσά χρόνια. Θα δώσουμε έτοιμη νίκη στην ολοκληρωτικά νεοφιλελεύθερη πολιτική.
Το "ΟΧΙ" αντίθετα δεν πρέπει να μείνει μόνο στην ψήφο αλλά να συνεχιστεί με κοινωνικούς αγώνες για να σημάνει την άρνηση νέων μνημονίων και νέων μέτρων εξαθλίωσης. Οπότε Στηρίζουμε το "ΟΧΙ" με μια συνειδητή καχυποψία γνωρίζοντας ότι απλά είναι ένα εργαλείο για περαιτέρω ρήξη με τους υπάρχοντες και εξουσιαστικούς θεσμούς.
Προτείνουμε συνελεύσεις στις πλατείες-γειτονιές, εν γενει να βγούμε στους δρόμους, να συνδιαμορφώσουμε και να δράσουμε συλλογικά και αντιιεραρχικά. Να αποβάλουμε την τρομοκρατία που μας πλασάρουν, να νικήσουμε τον φόβο μας και όλοι οι καταπιεσμένοι να δράσουμε αλληλέγγυα παίρνοντάς τις ζωές μας στα χέρια μας.



Καλούμε σε συγκέντρωση στην κεντρικη πλατεία Σητείας 20:00 2/7/15



Αυτόνομη Συλλογικότητα Σητείας

Συνολικες προβολες σελιδας