Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Αντίδραση για την παρέμβαση του Γραφείο τύπου Δήμου Σητείας στο Δημοψήφισμα

Η αυθαίρετη πρωτοβουλία του Δημάρχου να εκδώσει οδηγία ως «Γραφείο τύπου  του Δήμου Σητείας»   υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα είναι μια απαράδεκτη ενέργεια στήριξης των άθλιων εκβιασμών των Τραπεζιτών, της ΕΕ, του ΕΚΤ, του ΔΝΤ  για να επιβάλλουν το νέο μνημόνιο αλλά και πραξικοπηματικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης.


Είναι δικαίωμα του Δημάρχου καλώντας σε ΝΑΙ να στηρίζει το πραξικόπημα των Τροϊκανών  που ζητάνε την συνέχιση της εξαθλίωσης των εργαζόμενων για να ξεπληρωθεί ένα  χρέος μη βιώσιμο, ένα χρέος που δεν το δημιουργήσαμε αλλά το πληρώσαμε πολλές φορές.

Αλλά δεν είναι δικαίωμα του, αυθαίρετα, να στρατεύει το Δήμο στην κινδυνολογία για το τι θα συμβεί όταν θα υπερψηφιστεί το ΟΧΙ να τον εντάσσει στην αντιδραστική πρωτοβουλία της ΝΔ «Μένουμε Ευρώπη».

Ως μέλος του Δημοτικού συμβουλίου Σητείας  αισθάνομαι ντροπή, εκφράζω τη έντονη διαμαρτυρία μου και καλώ το γραφείο τύπου του Δήμου να άμεσα ανακαλέσει την ανακοίνωση.

Ο Δήμος ανήκει σε όλους και ο κάθε Σητειακός έχει το δικαίωμα και την ικανότητα να ενημερωθεί και να αποφασίσει τι να ψηφίσει.

Από τη μεριά μου ως πολίτης, τον καλώ να παλέψει για την αξιοπρέπεια και το μέλλον του, για τη μόνη κυβέρνηση που του επιστρέφει την εξουσία.
Να μην επιτρέψει την ανατροπή της κυβέρνησης και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα με το δημοψήφισμα, ότι η Δημοκρατία είναι υπόθεση των λαών, όχι των Τραπεζών και των αγορών.
 
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Δημοτικός σύμβουλος Σητείας

Συνολικες προβολες σελιδας