Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Εργαστήριο στη Σητεία για την καταπολέμηση των διακρίσεων

Εργαστήριο στη Σητεία για την καταπολέμηση των διακρίσεων
Θεματικό εργαστήριο με θέμα «Καταπολέμηση των διακρίσεων στην απασχόληση των φύλων. Ευκαιρίες και κίνητρα για την απασχόλησή τους» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.
Το εργαστήριο διοργάνωσε η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή «Πλοηγός» (πρώην ΚΕΚ Ανάπτυξη Κρήτης) στο πλαίσιο της Εργοδοτικής Συμβουλευτικής της Πράξης «Στηρίζουμε την εργασία και την ανάπτυξη», που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Όλοι Μαζί».
«Στόχος του εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκε στη Σητεία στο πλαίσιο σειράς σεμιναρίων σε διάφορες πόλεις της Κρήτης», σημείωσε ο εισηγητής Σύμβουλος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Άδωνις Κωνσταντινίδης, «ήταν η εκπαίδευση, να δοθούν κατευθύνσεις όσον αφορά το θέμα των διακρίσεων στην απασχόληση και γενικότερα στην αγορά εργασίας μεταξύ των δύο φύλων. Απευθύνεται κυρίως στους εργοδότες και τους νέους, γενικότερα στους εργαζόμενους, ώστε να γνωρίζουν τα δικαιώματα τους, προκειμένου να ενημερωθούν για τη νομοθεσία, αλλά και τί συμβαίνει πρακτικά όσον αφορά τις διακρίσεις.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας