Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Συζήτηση για παρεμβάσεις στο Βάι και άλλα θέματα της Δασικής Υπηρεσίας

Συζήτηση για παρεμβάσεις στο Βάι και άλλα θέματα της Δασικής Υπηρεσίας
Τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου Εμμανουήλ Συλλιγάρδο δέχτηκε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας, ιδιαίτερα για την επικράτεια του Δήμου Σητείας καθώς και γενικότερα θέματα στη βάση της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Διεύθυνσης Δασών.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του κ. Συλλιγάρδου στο Δήμο Σητείας, ενώ εστίασε στην αγαστή συνεργασία που πρέπει να έχουν οι δύο υπηρεσίες.
Οι κ. Συλλιγάρδος και Πατεράκης συζήτησαν και για μία παρέμβαση που θα πραγματοποιήσει η ΜΑΔΕΣ, η οποία δραστηριοποιείται στην αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου, ιδιαίτερα στην περιοχή του Παλαικάστρου. «Πρόκειται για μία παρέμβαση που αφορά την ανακαίνιση παρατηρητηρίου, που υπάρχει στην περιοχή του φοινικοδάσους στο Βάι και τη συντήρηση στα κάγκελα της περίφραξης που υπάρχουν στο φοινικόδασος. Αυτά θα γίνουν με δαπάνες της ΜΑΔΕΣ στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, την οποία θεωρώ ότι θα πρέπει να έχουμε με το Δασαρχείο».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγη : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας